Koen Schuurmans
Hobby en vrije tijd

Susy cyclewear fietsplezier voor elke vrouw!

Was wielrennen vroeger echt een mannending, tegenwoordig zien we steeds meer vrouwen van alle leeftijden op de racefiets. Veel merken springen hier op in en hebben hun assortiment fietsen, kleding en accessoires her en der wat aangepast. Helaas is de keuze voor wielerkleding voor vrouwen nog niet heel uitgebreid en moeten vrouwen vaak genoegen nemen met een rekje wielerkleding tussen de uitgebreide collectie wielerkleding voor heren. Gelukkig is er een merk dat hier goed op in speelt: Susy Cyclewear. Supervrouwelijke wielerkleding in prachtige kleuren en een mooie vormgeving. Het assortiment van Susy bestaat uit fraaie fietsshirts- en dames fietsbroeken. Uniek aan deze kleding is dat het echt voor dames is gemaakt. Vrouwelijke vormen en draaggemak zorgen ervoor dat je nog meer plezier beleeft aan welke rit dan ook.

Lady-proof

De dames fietsbroeken van Susy zijn aan de binnenkant volledig lady-proof en dat is een zeer prettige bijkomstigheid. Om te voorkomen dat je als vrouw zadelpijn krijgt, heeft Susy de fietsbroeken aan de binnenkant voorzien van de Elastic Interface zeem. Deze speciale zeem geeft je zitvlak zachte ondersteuning, waardoor zadelpijn verleden tijd wordt. Deze comfortabele dames fietsbroeken herken je aan het oranje etiket dat standaard aan deze fietsbroek is bevestigd. Als je eenmaal een fietsbroek van Susy aan hebt gehad, wil je nooit een ander meer!

Houd je wielerkleding mooi

Naast de mooie vormgeving en de goede pasvorm, kies je met Susy absoluut voor kwaliteit. Niet voor niets geeft Susy 6 maanden garantie op haar kleding. De kleding is uiteraard bestand tegen slechte weersomstandigheden. Geen probleem dus als je een lange fietsrit maakt in de plenzende regen, deze wielerkleding kan daar tegen! Als je je kleding wast op 30 graden en het daarna aan de lijn hangt, is het binnen no-time weer droog en klaar voor je volgende rit. Je kunt de kleding van Susy gewoon online bestellen, dus waar wacht je nog op?