Koen Schuurmans
Vakantie

Ontdek Nieuw-Zeeland en Australië tijdens een luxe reis

Verre reizen prijken vaak op allerlei bucket lists. Een paar van de meest verre landen waar je naar toe kunt gaan, zijn Nieuw-Zeeland en Australië. De vliegreis is lang, maar ben je eenmaal gearriveerd dan word je beloond met een schitterende natuur. Beide landen beschikken over een fascinerende flora en fauna. Bovendien kun je naar hartenlust fotograferen in bergen, op lange stranden of in dichte wouden. Lees maar eens verder een maak kennis met deze boeiende landen!

Vind romantiek in Nieuw-Zeeland

Walvissen en dolfijnen spotten, gletsjers beklimmen of de Maori’s ontmoeten: alles kan in Nieuw-Zeeland. Dit land is dus ideaal voor avonturiers, maar ook romantische zielen kunnen hier hun hart ophalen. Weet je wie hun huwelijksreis in Nieuw-Zeeland doorbrachten? Dat waren niemand minder dan Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. Op één van de luxe rondreizen van All Over Tours kun je Tauro, de plek waar ze zijn geweest, bezoeken. Wil je het allemaal echt super romantisch maken? Trouw dan ook in Nieuw-Zeeland, want dat is ook mogelijk. Verder kun je tijdens een luxe reis in Nieuw-Zeeland ook op een bijzondere manier de natuurwonderen van het land zien. Vaar bijvoorbeeld mee met een boot en bewonder zeedieren of vlieg met een helikopter over de prachtige natuur van Milford Sound.

Australië: een land van uitersten

Ook een luxe rondreis door Australië belooft veel hoogtepunten. Ontdek bijvoorbeeld de tropische wouden Daintree Forest of de roodkleurige woestijn bij Uluru’s. Ook is dit het land voor een prachtige verkenningstocht onder water in het Great Barrier Reef. Of ga op de Whitsunday Eilanden genieten van een lange strandwandeling over een hagelwit strand. Kijk dus snel bij de luxe reizen van All Over Tours en kies je droomreis naar Australië!

https://www.allovertours.nl/