Koen Schuurmans
Image default
Sport

Welke golfkleding voor vrouwen is gepast op de golfbaan?

Golfkleding voor dames moet comfortabel, chic en passend zijn. Er zijn echter wel golfclubs waar basisregels gelden met betrekking tot de juiste golfkleding.. Het belangrijkste is dat je een kraag of mouwen draagt, dat je korte broek niet te kort is en dat je jezelf tegen de zon beschermt. Buiten deze drie belangrijke dingen, wensen we je veel plezier om je eigen golfstijl te ontwikkelen !

Tips voor golfkleding voor dames

Wat je op de golfbaan draagt, hangt af van waar je speelt. Hier is een algemeen idee van wat als goede golfkleding voor vrouwen wordt beschouwd.

  • Topjes :De algemene regels voor golftops voor dames zijn poloshirts, coltruien en topjes met ronde hals. T-shirts, haltertopjes, tanktops, strapless tops, trekkoorden en soortgelijke soorten worden echter als ongepast beschouwd.
  • Broeken: De standaard kledingregels op golfbanen voor bodems verbieden kledingopties zoals jeans, joggingbroeken en sportbroeken. Of het nu gaat om een ​​capri, cropped broek, short of broekrok, er zijn genoeg speelse broekjes voor elke vrouw. Baseer het op waar je je goed in voelt. (Ik zou het echter bij de meer conservatieve kant houden – je wilt niet echt te veel aandacht trekken van een overmatige hoeveelheid blootgestelde huid / korte rokjes).
  • Jurken: Heel schattig, maar het kan voor sommige golfbanen twijfelachtig zijn, afhankelijk van de lengte. Omdat het een zeer populaire kleding is, laten de meeste golfbanen vrouwen deze outfits dragen, en het is een geweldige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een chique, meer vrouwelijke look. Op de meeste golfbanen worden overgooiers en andere soortgelijke soorten jurken echter als ongepast en onaanvaardbaar beschouwd.
  • Golfschoenen: Net als een goede grip op een club om het gevoel in je handen te verbeteren, wil je ook een goede grip op je voeten met je schoenen. Het is belangrijk om te onthouden dat bij een geweldige golfswing uw hele lichaam betrokken is en dat u zich niet op uw voeten kunt concentreren, een cruciale fout is die u elke ronde slagen kost. Golfschoenen zijn speciaal ontworpen voor het golfspel en ontworpen om je spel te verbeteren, dus verwaarloos je voeten niet!

Voeg een persoonlijke touch toe met de juiste golfaccessoires!

Golfaccessoires voor dames zijn het leukste onderdeel van de golfgarderobe. Als het gaat om het verfraaien van je golflook, kun je hoeden en petten in verschillende kleuren en prints vinden, zodat je er gemakkelijk een kunt vinden die bij je look past. Uiteraard kun je een vleugje kleur toevoegen aan je golfkleding via je schoenen of broekriem! Met deze functionele accessoires creëer je eenvoudig een stijlvolle look en de meeste golfbanen kijken niet neer op je accessoires. Weet jij wat je wilt, en zoek je nieuwe golfkleding? Neem dan zeker een kijkje op Golferspoint.nl. Dit is een aanbieder in alles wat met golf te maken heeft, denk hierbij aan golfballen, golfkleding en golfclubs.