Koen Schuurmans
Image default
Vervoer en transport

Voor elke levering uw koerier uit Utrecht

 

Alles wat u snel en accuraat wilt versturen kunt u het beste een koerier uit Utrecht inschakelen. Dan weet u zeker dat uw post of pakket goed en veilig zal arriveren bij de geadresseerde, tegen een alleszins redelijk tarief. Er zit nogal verschil tussen de verschillende koeriersbedrijven, maar een koerier uit Utrecht springt er wel bovenuit. Ze werken snel, komen indien gewenst het pakket ophalen, zijn voorzichtig met het pakket, en komen hun afspraken altijd na. De koerier uit Utrecht bestaat al jaren, en hebben een heel leger aan koeriers in dienst, die allemaal getraind zijn om het hun cliënt naar de zin te maken. Afstand is niet van belang, de koerier uit Utrecht bezorgt in principe door het hele land, en dat op een snelle manier. Zo zijn ze een aantal concurrenten zeker voor.

Duidelijke tarieven

U kunt op de site van de koerier in Utrecht zelf zien wat het versturen van uw zending kost. Het gaat natuurlijk om de grootte en gewicht, is het brievenbuspost of een pakket, groot of klein, en waar moet het naartoe. Moet het pakket thuis worden afgegeven of bij een dichtbijzijnde pakketdienst. Alles is mogelijk, en er is een altijd aanwezige klantenservice. De reviews zijn loend, dit is een bedrijf die met de klant meedenkt. Pakketjes raken nooit zoek, en worden altijd op tijd afgeleverd. Verder zijn de koeriers getraind op clientvriendelijkheid, altijd een glimlach, of bereid tot een vriendelijk woord.

En eigenlijk is dat in deze tijd best heel erg leuk. Er zijn tegenwoordig zoveel bezorgers die duidelijk geen plezier in hun werk hebben, dat ik denk dat het beter is als ze een ander baantje gaan zoeken. Maar, dat is wellicht makkelijker gezegd dan gedaan. Maar een glimlach is eigenlijk heel erg gemakkelijk. Tenzij je de hele dag al zeurende klanten hebt getroffen of die niet thuis zijn.