Koen Schuurmans
Image default
Mode en Kleding

Zo kies jij een tas bij je outfit

Zo kies jij een tas bij je outfit

Het uitzoeken van de juiste tas bij je outfit is vaak lastiger dan we aanvankelijk zouden denken. Waar het bij een man bij dergelijke zaken veelal om het praktische aspect gaat, spelen er bij een rol hele andere zaken die doorslaggevend zijn in de uiteindelijke keuze. Het uitkiezen van een tas is door het enorme aanbod daarom ook een hele uitdaging. Er zijn oneindig veel mogelijkheden als het aankomt op kleuren, materialen en ook afmeting. Niet voor niets is het uitzoeken van een tas voor dames daarom ook een stuk lastiger dan het kopen van schoenen. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we verschillende tips voor je verzameld zodat jij de juist tas kunt uitzoeken, die ook past bij je outfit.

Afmeting

Heb jij een chique feest, dan ga hier uiteraard niet naar toe met een grote rugzak of handtas. Een clutch is dan een beter idee. Een clutch is een klein tasje, die je doorgaans gebruikt bij de ietwat chique gelegenheden. Hierin stop je vaak enkel je mobiele telefoon en eventueel wat persoonlijke verzorgingsproducten zoals deo, kauwgom of lipgloss. Zo hoef jij tijdens een feestje niet je hele handtas mee te slepen en kun je jezelf wanneer je dit zelf nodig acht voorzien van de nodige verzorging. De outfit die je op dat moment draagt, bepaald dus voor een groot deel het formaat van je tas. Je kunt je voorstellen, dat wanneer je in het dagelijks leven als je naar school gaat en een hoop boeken mee moet slepen, je kiest voor een praktische school tas.

Kleur

Eenmaal de afmeting bepaald, dan wordt het tijd voor de kleurkeuze. Het is verstandig te kiezen voor een ietwat neutralere kleur. Kleuren zoals zwart, grijs en beige doen het in principe altijd goed. Op deze manier voorkom je dat de aandacht van jouw wordt afgeleid en volledig naar je tas gaat. Een tas mag absoluut gezien worden, maar mag nooit de overhand nemen. Uiteraard kun je ook kiezen voor een wat uitgesprokenere kleur, om zo een statement te maken richting de rest van de mensen. Maar ga je voor safe, dan kies je één van prachtige chique charm tassen. Deze tassen vind je zowel online als in de winkel in allerlei verschillende kleuren en maten. Zo zit er altijd een model bij, die aansluit op welke tas jij nu eigenlijk zoekt.