Koen Schuurmans
Image default
Auto's en Motoren

OBD rittenregistratie inclusief GPS volgsysteem

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Vergeet het handmatig bijhouden van de rittenregistratie. Schrijven in een schriftje, tikken in Excel? Vanaf nu gaat allemaal automatisch door OBD rittenregistratie. Het werkt heel simpel. Klik een kleine GPS tracker op de OBD-poort van het voertuig en alles wordt automatisch uit handen genomen. Wel zo makkelijk, want je ritten worden netjes in een online account bijgehouden en kun je met één druk op de knop exporteren.

 

GPS volgsysteem

Zo’n GPS tracker, ook wel GPS volgsysteem genoemd, zorgt ervoor dat u uw auto nooit meer uit het oog verliest. En dat is een veilig gevoel, zeker als je auto je kostbaar is. Misschien is het een bijzonder model, is het nodig voor werk en heb je helemaal geen zin in al die heisa van een gestolen wagen. Door het volgsysteem kun je met een online account en de app precies zien waar de wagen is en naartoe gaat. Ook krijg je melding als de auto wordt gesaboteerd of verplaatst zonder dat het contact aan staat.

 

OBD kilometerregistratie

En op het moment dat u uw auto zakelijk rijdt, kunt u ervoor kiezen om geen bijtelling te betalen. Daarvoor is het noodzakelijk dat u bijhoudt dat u niet meer dan 500 kilometer privé rijdt. De kilometerregistratie kan ook worden bijgehouden aan hand van die OBD GPS tracker. U kunt eenvoudig aangeven of een rit zakelijk is of privé en via hetzelfde online account ziet u precies hoeveel kilometer u al privé heeft gereden.

 

GPS tracker

U begrijpt het al. U kiest voor veiligheid, zekerheid én een hoop gemak met een GPS tracker die u op de hoogte houdt in geval van nood én ook nog uw ritten en kilometers tot op detail bijhoudt. Bent u al klaar voor het gemak van uw GPS tracker?

https://www.trackjackeurope.com/trackjack-go/