Koen Schuurmans
Image default
Energie

Op zoek naar een elektrische boiler?

Op zoek naar een elektrische boiler?

Je wilt zo langzamerhand wel van het gas af en je bent op zoek naar een betrouwbare elektrische boiler? Wij gingen voor je op zoek en belandde op de website van elektrischeboiler.eu. Er is een ruime keuze en ze helpen je graag de energietransitie makkelijker te maken. Zij verkopen al jaren elektrische apparatuur, elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilersets, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s, combi cv’s en zelfs antikalk magneten..

Een zeer overzichtelijke website met downloadbare Nederlandstalige handleidingen van elk product en de eventuele beschikbare opties zijn eenvoudig aan te vinken bij het produkt van je keuze. Doordat er gerelateerde producten worden gegeven wordt het je nog makkelijker gemaakt de juiste keuze te maken en er staat zelfs een on-line calculator op de site waarmee je een op maat gemaakt advies krijgt voor jouw situatie. Op werkdagen zijn ze altijd telefonisch bereikbaar voor vragen alsook een showroom en afhaaldepot. 
Zo is het mogelijk de producten te komen bekijken en zal je deskundig geholpen worden door de vriendelijke vakmensen ter plaatse. 

 

Je kunt zelfs kiezen voor een elektrische boiler met anti- kalk functie voor zachter en schoner water!

Een boiler met een anti- kalk functie zorgt er eveneens voor dat de boiler goed blijft werken en niet zo snel beschadigd zal raken.

Op deze manier bespaar je direct op de onderhoudskosten omdat de boiler kalkvrij zal blijven en heb je gezonder, schoner en veel zachter water plus een veel minder droge huid.

Op de website van elektrischeboiler.eu verkopen ze  deze elektrische boilers met anti- kalk functie ook en dat is handig want we moeten toch straks over op all electric. En dat voor super lage prijzen. 

 

 

Deze nieuwe elektrische boilers van DAT hebben een droge weerstand, de verwarmingselementen in deze boiler komen hierdoor niet direct in contact met het water en zo kunnen ze niet aangetast worden door kalk in het water en hoeven dus ook niet vervangen of schoongemaakt te worden!

De elektrische boilers van DAT zijn voorzien van twee tanks, waardoor er minder warmte verlies is en is er bovendien minder menging met het inkomende koude water, wat weer scheelt in opwarmtijd. 

Verder hebbben ze op deze site mooie, energiezuinige elektrische boilers van de merken; Wesen, Ariston en Lemet. Allen met energielabel A of B.

 

CV ketels zijn er ook en komen van de fabriek van Eltherm. De elektrische CV’s van dit merk zijn eveneens energiezuinig door de microprocessor gestuurde elektronica, zo is het mogelijk maximaal te besparen op de energiekosten en geniet je van langdurig comfort.

Dan nog de doorstroomapparaten van het merk Wijas, er zijn verschillende modellen.

Alle produkten zijn zeer scherp geprijst doordat er groot ingekocht wordt en je kan alles de volgende dag al in huis hebben want alles is op voorraad. 

https://elektrischeboiler.eu/