Koen Schuurmans
Image default
Vervoer en transport

Op zoek naar een koerier in Enschede?

Wil jij een pakket laten ophalen en bezorgen? Woon je zelf in omgeving Enschede? Dan kun je een koerier inhuren die je pakket komt ophalen en deze op de gewenste locatie aflevert. Dit kan zelfs afgeleverd worden in een ander land in Europa. Zo weet je zeker dat je pakket op de juiste locatie terecht komt. De koerier in Enschede gaat namelijk erg zorgvuldig met je pakket om. Je kunt dit familiebedrijf dus goed vertrouwen. Daarnaast hebben ook alle chauffeurs bij de koerier in Enschede een VOG en is er verzekerd bij een transportgoederenverzekering.

Wat moet je weten over de koerier in Enschede?

Natuurlijk wil je graag weten wat het kost om een pakket te laten bezorgen. Er is daar geen standaard bedrag voor omdat elk pakket verschilt in gewicht, grootte en wat er vervoerd moet worden. Het kan namelijk ook zijn dat je iets kostbaars of breekbaars wilt vervoeren, dan zal er extra veel op het pakket gelet worden. Daarom kunnen prijzen verschillen bij de koerier in Enschede. Laat daarom via mail weten waar het om gaat en geef de afmetingen en het gewicht door. De prijzen zijn dan wel exclusief btw. Voor spoedbezorgingen kun je ook terecht bij de koerier in Enschede.

Goede service verzekerd!

Je kunt uitgaan van een goede service waarbij met veel respect wordt omgegaan met je pakket. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van nieuwe auto’s met hun ervaren chauffeurs. Deze chauffeurs hebben al heel wat afstanden gelegd en zullen met veel zorg de pakketten bezorgen. Voor meer informatie en voor het aanvragen van een offerte kun je contact opnemen via e-mail. Uiteraard kan er ook gebeld worden. Door middel van track en trace kan iedereen zien waar het pakket zich op dat moment bevindt. Zo weet je dus ook wanneer het veilig is aangekomen op plek van bestemming.