Koen Schuurmans
Image default
Vervoer en transport

Wil jij je bagage opsturen naar je vakantiebestemming?

Het scheelt een hoop werk, tijd en stress wanneer jij je bagage alvast opstuurt naar je vakantiebestemming. Bij het opsturen van je bagage hoef jij namelijk niet lang in de rij te staan bij het vliegtuig met het inchecken. Dit scheelt dus weer wat tijd want je kunt bijna zo doorlopen. Je tas hoeft namelijk niet gecontroleerd te worden. Daarnaast hoef jij je zware tassen ook nog eens niet mee te sjouwen in het vliegtuig. Dit geeft ook weer een hoop rust en scheelt dus weer werk. Laat daarom je bagage opsturen door een koerier die dit rechtstreeks naar je vakantiebestemming brengt!

Hoe werkt het?

Bij het opsturen van je bagage zul je eerst een formulier in moeten vullen. Voorbeelden van onderdelen die je moet invullen: je NAW-gegevens, datum van vertrek, adres van bestemming, wat voor soort bagage het is, het gewicht etc. Daarna wordt je bagage zo’n 3 tot 4 dagen voor vertrek opgehaald zodat deze op tijd aankomt op je vakantiebestemming. Dat is nou eens super handig. Dat je bagage al op de plek is waar je naartoe gaat. En dat niet eens alleen op de heenweg, ook de terugweg wordt helemaal voor je geregeld. Zeker wanneer je naar huis gaat heb je waarschijnlijk geen zin meer om allemaal tassen en koffers mee te zeulen. Ook wil je dan al helemaal niet meer lang wachten op het vliegveld. Daarom is het opsturen van bagage van en naar je vakantiebestemming de perfecte oplossing!

Kosten opsturen van bagage

Er zit niet een vast bedrag aan het opsturen van je bagage. Dit komt omdat elke koffer, tas, surfplank etc. een andere afmeting en gewicht heeft. Vul dit daarom in op de website en je kunt zien wat het je gaat kosten. Een retour is ook goedkoper dan 2x een enkele reis.