Koen Schuurmans
Image default
Mode en Kleding

Hier moet je op letten bij het kopen van een toilettas!

Hier moet je op letten bij het kopen van een toilettas!

Bij het voorbereiden van een reis kan het organiseren van je spullen een van je grootste zorgen zijn. Als je net als andere reizigers bent, heb je waarschijnlijk inpakkubussen en een rugzak om je benodigdheden zoals kleding en elektronica bij elkaar te houden. Bij het inpakken wil je echter kleinere dingen zoals toiletspullen niet vergeten. Een goede toilettas voor op reis kan helpen om alles op één plek te bewaren. Bovendien houdt het gemorste vloeistoffen onder controle terwijl je onderweg bent. Bij een toilettas kopen, is het belangrijk om te letten op deze factoren!

 

Hangmogelijkheid

Hangende toilettassen zijn ontworpen om je de inhoud te laten zien en toegang te krijgen tot de compartimenten zodra ze zijn opgehangen. Je hoeft je tas dus niet uit te pakken en opnieuw in te pakken als je vertrekt, wat je zowel gedoe als tijd bespaart. Gelukkig hebben de meeste badkamers hangers of handdoekstenen waar je een toilettas aan kunt hangen. Een hangende toilettas heeft namelijk een haak om de set in de badkamer op te hangen.

 

Maat

Je denkt er waarschijnlijk aan om de meest compacte tas te kopen om ruimte te besparen of ook de grootste. Wel moet je er rekening mee houden welke essentiële toiletartikelen je mee wilt nemen voordat je een toilettas koopt die daar voldoende ruimte voor biedt. Ook zal de beschikbare ruimte in je rugzak of bagage bepalen welke toilettas je moet kiezen. Je nieuwe toilettas moet immers wel in je Old West tassen kunnen passen, houd hier rekening mee!

 

Materialen

Van plastic tot leer tot waterdicht canvas, het kiezen van de juiste stof voor je toilettas zorgt ervoor dat het bij je levensstijl past. Sommige mensen raden doorzichtig plastic aan, zodat je niet zoveel tijd kwijt bent aan veiligheidscontroles op de luchthaven. Hoewel dit kan helpen, moet je er rekening mee houden dat je de tas meer op je bestemming zult gebruiken dan bij de veiligheidscontrole op de luchthaven. Daarom wil je eigenlijk een toilettas kiezen die past bij je stijl en de omstandigheden waaronder je de tas gaat gebruiken.

 

Schoonmaken

Het maakt niet uit hoe je voorzichtig inpakt, er kan iets op je tasje gemorst worden. Toilettassen met een plastic voering zijn het gemakkelijkst schoon te maken, samen met tassen die snel drogen na het schoonmaken. Het is dan ook een aanrader om te kiezen voor een toilettas die voldoet aan deze voorwaarden!

 

Organisatie-opties

Bij het winkelen voor een toilettas zul je moeten kiezen tussen een tas met een enkel appartement en een tas met veel compartimenten. Een toilettas met meerdere compartimenten heeft verschillende maten, buidels en vakken. Denk na over hoe je je verzorgingsbenodigdheden wilt organiseren en gebruiken. Een toilettas voor op reis is ontworpen om een ​​scala aan dingen te bevatten, van scheerapparaten en pincetten tot shampoo, lotions, een sleutelhouder en parfum. Ook kunnen ze tandenborstels en medicijnen vasthouden. Kies daarom voor een toilettas met veel kleine vakjes om je spullen georganiseerd te houden.