Kabelmanagement op kantoor

Koenschuurmans

Bedrijven en kantoorpanden worden steeds meer overgenomen door verschillende technische apparaten. Zo werkt natuurlijk bijna iedereen met een computer of laptop, de laatste heeft meestal alleen een snoer om de accu op te kunnen laden maar als computers nog veelvuldig gebruikt worden, kan dit een bron van flinke kabelbundels zijn. De computerkast zelf heeft een kabel, het scherm, de internetverbinding en er is wellicht een aansluiting met een presenteermodule. Er gaat langzamerhand wel steeds meer over op een draadloze connectie, maar toch blijft het aantal snoeren dat terug te vinden is op de werkvloer vaak verbazingwekkend hoog. Human Office biedt hier een oplossing voor namelijk; kabelmanagement

Ergernissen en gevaarlijke situaties op de werkvloer

Nu staat het niet alleen rommelig, zo’n hoop snoeren in een hoek of op het bureau die natuurlijk ook nog regelmatig helemaal in elkaar draaien, het zorgt vaak ook voor ergernissen en frustraties. Want is er iets aan de hand met een computer of verbinding of wilt u bijvoorbeeld een scherm vervangen, zoek dan maar eens uit welke kabel je moet hebben om de klus te klaren. Dit is niet het enige, het kan ook nog eens zorgen voor gevaarlijke situaties. Een collega komt terug van het koffiezetapparaat met een kop koffie voor u en zichzelf en struikelt over die kabel die niet netjes weggewerkt is. Dit kan natuurlijk hele vervelende gevolgen hebben, voor uw collega en de apparatuur die in de buurt stond. Tevens zorgen loshangende kabels(de cable eater is hier de oplossing voor) ervoor dat de brandveiligheid in het geding komt, kortsluiting ligt op de loer. Het is overigens ook zeer prettig voor de schoonmaakdienst wanneer de kabels netjes weggewerkt zijn, het werk kan zo beter en sneller uitgevoerd worden, voor iedereen fijn! 

Kabelmanagement; opgeruimd staat netjes

Dus… opgeruimd staat netjes! Er zijn genoeg mogelijkheden om ervoor te zorgen dat het kabelmanagement van het kantoor in orde komt. Een uitgebreid assortiment is eenvoudig online te vinden. Er is van alles te vinden om een bedrijfspand netjes, overzichtelijk en veilig te maken. Zo zijn er kabeldoorvoeren te bestellen, maar ook kabeleters om verschillende kabels mooi in weg te werken. Indien er kabels over vloeren lopen, is hiervoor een vloergoot aan te leggen. Human Office biedt de oplossing voor elk kabel probleem op de werkvloer.

In de praktijk 

Eerst is het van belang dat er een goed overzicht wordt verkregen van de situatie op kantoor. Het kan namelijk zo zijn dat er grotere aanpassingen nodig zijn dan alleen het wegwerken van kabels. Soms blijkt dat er behoefte is aan meer stroomvoorzieningen, dat de kabels niet meer actueel zijn of dat de werkplekken niet meer goed functioneren. Het kan hierbij aan te raden zijn een externe specialist in te vliegen voor een professionele uitvoering

https://www.humanoffice.nl/

VW-onderdelen specialist

Koenschuurmans

Op Paruzzi.com vind je snel en eenvoudig dat ene Volkswagen-onderdeel dat je nodig hebt. Je kunt hierbij gebruik maken van de type aanduidingen van VW. Een andere manier van zoeken is door bovenaan de pagina op het model te klikken. Wij hebben eindeloos veel nieuwe onderdelen in de aanbieding. Handig om te weten is dat wij je ook kunnen helpen aan originele parts die de plaatselijke dealer meestal niet meer kan leveren. Dus zoek jij t2 onderdelen, kijk rustig rond op onze site. Het assortiment gaat van cilindersets tot olieslangen en van bumpers tot spatborden. 

Kever parts? Paruzzi!

Voor Kever parts is er eigenlijk maar één adres en dat is de Paruzzi webshop. Al tientallen jaren zijn wij gespecialiseerd in het ombouwen en repareren van VW Kevers. Wij beschikken over de meest uiteenlopende onderdelen, van gloednieuw tot opgeknapt. Met handige technische tips zijn we je ook graag van dienst. Online vind je diverse artikelen met als onderwerpen onder meer bouwjaar herkenning, motor calculator, doorsmeerschema en motor – krukas types. Het bestellen van de parts doe je in een paar klikken. De service die wij hierbij verlenen wordt door onze trouwe klanten zeer gewaardeerd. De verzendkosten zijn slechts € 4,95. Ongeacht hoeveel je bestelt. We kunnen in de meeste gevallen, zeker als je voor 15:00 uur bestelt, morgen al leveren. Geef je er de voorkeur aan de spullen op te halen? We ontvangen je graag in ons pand in Yerseke.

http://www.paruzzi.com/nl/

Geconditioneerd vervoer

Heeft u een betrouwbare partner nodig die het geconditioneerd vervoer van uw diepvriesproducten kan verzorgen? Of bent u juist op zoek naar een locatie waar uw producten opgeslagen kunnen worden? Bij Frigo Group verzorgen we elke stap in het logistieke proces tot in de puntjes. U kunt bij ons terecht voor afzonderlijke diensten, maar ook voor het totale pakket. Zo kunt u zowel de opslag als het vervoer van uw producten uit handen geven, en ook alles wat hierbij komt kijken. Grote en kleine bedrijven rekenen al sinds 1973 op onze deskundigheid, zodat zij zich kunnen richten op andere belangrijke zaken.

Frigo Group binnen Europa 

Frigo Group is gevestigd in Nederland, maar vervoert producten van en naar verschillende landen binnen Europa. Hiervoor beschikken we over onze eigen vrachtwagens die bestuurd worden door onze eigen chauffeurs. Zij hebben verstand van voedingsmiddelen en de kwaliteitseisen. Ze zullen er dan ook alles aan doen om uw producten veilig van A naar B te brengen, zonder dat er temperatuurschommelingen plaatsvinden. Ook een goede communicatie is hierin erg belangrijk. We hebben daarom Spaanssprekende chauffeurs in dienst voor het transport naar Spanje en Portugal.

Vrieshuis op twee locaties

Frigo Group heeft op twee locaties in Nederland een groot vrieshuis staan dat plek biedt aan duizenden pallets. De vrieshuizen zijn gevestigd in Nieuw-Vennep en ‘s-Heerenberg. Deze locaties hebben we zorgvuldig uitgekozen, omdat ze strategisch gelegen zijn ten opzichte van Schiphol en de Duitse grens. Het maakt bij ons niet uit hoeveel of hoe weinig pallets uw producten in beslag nemen. Zelfs als u maar enkele dozen op wilt slaan, dan is dit mogelijk. Frigo Group levert graag diensten op maat en hecht waarde aan de wensen van klanten. We zullen altijd met u samenwerken om het beste resultaat te behalen, elke dag opnieuw.

http://www.frigogroup.com/