Koen Schuurmans
Image default
Mode en Kleding

Welke bh is hip?

Welke bh is hip?

Bh’s zijn er is allerlei soorten en maten. Waar de één houdt van felle kleuren, is de ander meer fan van een neutrale kleur. Daarnaast is het ook volledig afhankelijk van de grote van je cupmaat voor welke bh je het beste kunt kiezen. Heb je een grote cupmaat, dan kan het verstandiger zijn te kiezen voor een bh met ondersteuning in plaats van voor een padded bh zonder beugel bijvoorbeeld. Kortom, zoveel mensen zoveel smaken. Maar welke bh is nu tegenwoordig helemaal hip? Is dat een sport bh, normale bh of misschien is de push up bh wel helemaal terug van weggeweest. Wil jij het weten, lees dan snel verder

Sport bh

Steeds vaker, vooral wanneer het wat warmer wordt buiten, zien we vrouwen lopen in een sport bh. Niet heel gek te bedenken dat dit niet alleen comfortabel zit, maar ook nog een ontzettend sportief staat. Zo kun je prima in de sportoutfit en anita sport bh vlak voordat je gaat sport nog even naar de supermarkt voor de laatste boodschappen. Waar de meesten je tot enkele jaren geleden raar aan zouden kijken, is het nu de normaalste zaak van de wereld.

Push up bh

Naast de normale bh, wordt ook de push up bh natuurlijk nog ontzettend vaak gedragen. Vaak heerst er enige verwarring over het feit dat deze bh doorgaans veelal wordt gedragen door vrouwen met een ietwat kleinere cupmaat, maar dat is absoluut niet waar. Een push up bh zorgt er namelijk voor dat het geheel net iets mooier en strakker in je kleding zit, bijvoorbeeld wanneer je een prachtige chique avondjurk draagt tijdens een feestje. Een push up bh is dus bij uitstek geschikt voor verschillende gelegenheden en nog altijd onverminderd populair bij vrouwen van zowel middelbare als oudere leeftijd.

Normale bh

Naast allerlei verschillende soorten bh’s zoals de shock absorber bh voor tijdens het sporten of de push up bh voor onder een chique jurk, bestaat er natuurlijk ook de ‘normale’ bh. Dit is vaak de meest gedragen bh en is voorzien van een beugel, stevige bandjes en een goede kwaliteit stof. Deze is zowel te dragen tijdens een avondje stappen, als gewoon thuis of op het werk. Kortom, voldoende keuze dus! Dus ben jij toe aan een nieuwe bh? Zorg dan dat je voor jezelf helder hebt waar je deze voor nodig hebt, want zonder een duidelijk doel, wordt het lastig een geschikte variant te vinden. Stel je zoek expliciet een sport bh, dan kun je je zoektocht het beste starten in een sportzaak.