Koen Schuurmans
Image default
Entertainment

Zomer: Perfect voor silent disco

De zomer nadert weer. Daarmee komen natuurlijk ook alle festivals weer aan. Het is niet zo gek dat de zomermaanden nu eenmaal de festival maanden zijn. Lekker weer, zonnetje, heerlijk om buiten te zijn met een drankje en muziek. Het enige nadeel aan festivals is de hoeveelheid geluidsoverlast. Daarom ben je beter uit als je in de zomermaanden silent disco koptelefoons zou huren

 

De zomer vieren

Silent disco is de ideale gelegenheid om lekker de zomermaanden in te knallen. Je kan lekker buiten genieten van de muziek, zonder dat anderen ergens last van hebben. Genieten van de zon, met een drankje en vrienden, zonder overlast. Het is precies wat je zou willen. Daar komt dan ook nog eens bij dat er vaak keuze is uit meerdere kanalen. Vaak zijn er drie kanalen, waardoor er dus drie verschillende soorten muziek gespeeld kan worden. Zo zorg je dus ook dat er voor iedereen wel wat te luisteren is. 

 

Beter dan alle andere maanden

De zomer is dan ook beter dan alle andere maanden om een silent disco te organiseren. Met silent disco draag je koptelefoons, maar deze zijn niet altijd even waterbestendig. Daardoor vallen de nattere maanden eigenlijk al direct af. Daar komt ook nog eens bij dat het natuurlijk niets is om in de kou te bibberen terwijl je naar muziek luistert. Binnen is dan natuurlijk wel nog een optie, maar zeg nu eerlijk: Lekker in de zon buiten feesten, of binnen in een besloten ruimte met elkaar opgehoopt staan. Die keuze lijkt snel gemaakt.

 

Je kunt er simpelweg niet omheen: De zomer is nou eenmaal de ideale maand om te feesten. Jouw feest wordt alleen nog beter als je een silent disco ervan maakt. Je hebt namelijk een heerlijk zonnetje en lekker warme temperaturen, iets wat je in andere maanden niet hebt. Daar komt dan ook nog eens bij dat je geen overlast veroorzaakt voor jouw omgeving. De zomer is dus perfect, maar silent disco maakt het nog beter.