Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Shutters in Eindhoven

Een poosje geleden heb ik shutters in Eindhoven gekocht bij Shutter Stunter. Vandaag vertel ik waarom ik nieuwe shutters nodig had en waarom jij ze ook het beste bij dit bedrijf kunt kopen!

Gordijnen compleet gesloopt

Ik heb dus een tijdje geleden een hond gekocht. Een puppy. Enorm leuk beest maar hij sloopt echt alles. En dan bedoel ik ook echt alles! Ik heb al een nieuwe bank moeten kopen en toen ik laatst thuis kwam lagen de gordijnen door het hele huis heen. Het was echt een complete ravage, verschrikkelijk!

Nooit meer gordijnen

Nou moet ik eerlijk zijn dat ik ook wel uitgekeken was op die gordijnen. Ik heb dus direct besloten dat er nooit meer gordijnen in komen! Ik ben toen via via bij Shutter Stunter uitgekomen. Hier heb ik de meest prachtige shutters uitgezocht die perfect bij mijn interieur passen. Ze hebben echt zoveel! Vervolgens hebben ze de shutters ook compleet ingemeten zodat alles perfect paste.

Super service

Je las het al wel, dit bedrijf levert echt een super service. Mocht mijn puppy ooit weer een stel gordijnen slopen in huis, ga ik absoluut weer terug naar dit bedrijf. Je kunt bij hun ook shutters in Amsterdam, Groningen en Utrecht kopen!

http://shutterstunter.nl