Koen Schuurmans
Image default
Vervoer en transport

Een snelle koerier in Hengelo inzetten

Heb je een koerier in Hengelo nodig? Dan hoef niet veel langer door te zoeken. Ga je ook in zee met ons, de best aangeschreven koerier in Hengelo? Zij zijn uniek in de markt en ook uniek over de gehele wereld. Er wordt namelijk niet alleen maar in Nederland gereden, maar ook Europa en andere delen van de wereld behoren tot de mogelijkheden. Mocht je een pakket willen versturen naar een ander werelddeel, dat niet gemakkelijk met de auto te bereiken is, zal er door de koerier in Hengelo worden samengewerkt met bedrijven die scheepvracht doen naar landen als de Verenigde Staten of China. Maar als je een pakket willen bezorgen met een rit naar Spanje waar een pakket moet worden bezorgd dan schakel je de koerier in Hengelo en weet je zeker dat het pakket daar snel zal aankomen. 

Transparant en eerlijk

Er wordt door de koerier in Hengelo altijd een vaste prijs gerekend voor de zendingen die je doet middels een samenwerking met hen. Door een groot netwerk die zij hebben met nog veel meer andere bedrijven, wordt het mogelijk gemaakt om zo snel mogelijk de pakketten te kunnen verzenden tegen een zeer scherpe prijs. Op ieder moment, op ieder tijdstip kan je contact opnemen met de koerier in Hengelo voor de zendingen die je de deur uit wilt hebben. 

Bestelling doorgeven aan de koerier

Geef bij je bestelling bij de koerier in Hengelo aan waar je het pakket naar toe wilt hebben, zodat zij de nodige voorbereidingen kunnen treffen. Moet je pakket over de grens, dan moeten er namelijk de juiste papieren worden meegenomen en wordt er in de agenda van de koerier gecalculeerd dat deze langer weg is dan met het leveren van een bestelling in Nederland. Het versturen van je zendingen naar een ander land, vraagt 20% extra kosten.