Autorijschool Utrecht

Autorijschool Utrecht

Als je op zoek bent naar een goede autorijschool Utrecht, dan is onze Vlam goede adres voor jou die goede rijlessen op maat geeft tegen ook nog eens een zeer leuke prijs.Bij Rijschool Vlam zit je helemaal goed en je hoeft net verder te zoeken. autorijschool Utrecht is zeer deskundig in zijn vak want al meer dan 11 jaar zijn we actief in het geven van lessen,wij hebben zeer ervaren rijinstructeurs die iedere 5 jaar geupdate zijn met bijscholen. Onze visie is altijdt om zijn kandidaten in één keer te laten slagen voor un praktijkt examen met een spoedcursus in Utrecht. Je hebt altijdt het zelfde rijinstucteur en weet je bij deze weet je precies waar je aan toe bent met je lessen ook spoedcursus in Utrecht. Wij hoeden met ieder kandidaat wensen rekening mee. De lessen worden aangepast op jouw wensen en zodat je iedere les opbouwend leerd. Bij Vlam kan je ook spoedopleing krijgen en in twee wekenen heb je je rijbewijs. Wil je ook genieten van vrijheid, kom dan bij ons rijschool in Utrecht je lessen volgen.

 

De Leukste autorijschool in Utrecht en omstreken

Bij Autorijschool in Utrecht kan je door de weeks lessen van ochtend tot savonds. Avond tot 20:00 kan je lessen bij Vlam en dat is goed te combineren je werk, stage of studie. Autorijschool Utrecht vlam houdt voor je altijdt rekening mee met zn agenda, zodat jij iedere week twee keer kan lessen.Wij hebben niet zomaar een naam gekregen, maar dat hebben me mel de ervaring van al de tijdt gekregen met tevreden kandidaten die hun rijbewijs behaald hebben bij ons autorijschool Vlam. Wij hebben vaak hoge slagingspercentage van regio Utrecht en dat is altijdt bovende gemiddeld.

 

Het lesgebied van Autorijschool Utrecht?

Bij autorijschool Vlam kan je niet alleen in Utrecht lessen maar ook in Nieuwegein, Houten, Vleuten, Maarssen enz. Ben jij net 16,5 jaar en je wilt je rijbewijs halen, dat kan dan bij ons autorijschool in Utrecht en Omgeving. Je kan al op je 16,5 jaar beginnen met je rijlessen en pas op je 17e mag je praktijk examen doen. je mag je theorie al hebben vanaf je 16e leeftijd. Of wil je met spoed rijbewijs halen, dat is ook geen probleem. Je kan vaak binnen twee weken afrijden bij CBR. De lessen worden in blokken van 4uur gegeven met een kleine pauze van 10min. tussendoor en dat is natuurlijk met een koffie traktatie van Vlam.

 

Contact op met Rijschool Vlam

Ben je overtuig om je rijlessen bij Autorijschool Vlam te gaan volgen en je wilt je aanmelden voor onze goedkope rijles pakketten.Neem dan met ons contact op. Dit kan via de website of telefonisch op 0613568060. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op, om je snel mogelijk met je rijlessen te laten beginnen.

https://www.rijschoolvlam.nl