Koen Schuurmans
Image default
Vakantie

Fantastische dingen in Las Palmas die je niet mag missen tijdens jouw vakantie

Las Palmas, ook wel bekend als de provincie Los Palmas, is het schitterende en fantastische Gran Canarisch eiland, dat zijn bezoekers zoveel te bieden heeft. Het ligt voor de kust van Noordwest-Afrika en is een deel van Spanje. Het is beroemd om zijn landschappen, stranden, lokale gerechten en leuke activiteiten.

Heb je een auto nodig tijdens jouw verblijf op Gran Canaria? Er zijn vele mogelijkheden voor vervoer op het eiland, zoals bus, taxi, huurauto,.. Als je van plan bent om een auto te huren, dan kan je deze  gemakkelijk op de luchthaven ophalen. Je kan de verschillende bedrijven bekijken op www.autospanje.nl. Je kan ook met de bus of taxi naar Las Palmas gaan en de auto in de stad huren. Maar er zijn meer opties op de luchthaven dan in de stad. Er zijn zoveel attracties en bestemmingen om te verkennen en is het onmogelijk om ze allemaal te bezoeken. Degenen die van plan zijn om deze plaats te bezoeken, moeten zich bewust zijn van welke plaatsen de moeite waard zijn om te bezoeken om zo geen tijd en energie te verspillen. In deze gids gaan we de belangrijkste en meest fantastische dingen die je hier kan bezoeken voor jou opsommen, zodat je tijd bespaart en je jouw reis nog gedenkwaardiger kan maken.

Het dorp Gran Canaria:

Het dorp Gran Canaria is de beste plek om te bezoeken tijdens jouw bezoek aan Las Palmas, omdat het de veelbelovende cultuur en traditie goed combineert met de moderne Spaanse cultuur. Gelegen in het hart van Las Palmas, biedt deze plek de beste activiteiten voor de bezoekers en er valt veel te ontdekken. Je kan genieten van de live-optredens van de Canarische volksmuziek vanuit de comfortabele zithoeken, die een bron van veel amusement en verrukking zijn en je meenemen in een wereld van verbeelding. Omwille van de vele bezoekers, moet je je plaats reserveren want anders krijg je misschien niet de kans om dit te beleven. Je kan hier ook de meest uitgebreide kunstgalerij van de stad zien, Museo Nestor.

Genieten op het strand:

Genieten van het strandleven, overdag of `s nachts, is een cruciaal element tijdens je bezoek aan Las Palmas de Gran Canaria omdat er zoveel veelbelovende stranden zijn waar je kan genieten van de beste strandwandelingen op het zachte, gouden zand terwijl je naar de immense oceaan kijkt. El Confital is het beroemdste en meest fantastische strand om een dag met jouw geliefden door te brengen. De belangrijkste attractie op dit strand is het surfen, er worden hier wereldkampioenschappen georganiseerd waar professionele surfers van over de hele wereld aan deelnemen. De leuke wateractiviteiten, zwemmogelijkheden en de zoutwaterbaden bieden een uitstekende strandervaring.

Bezoek Las Palmas de Gran Canaria:

Op Plaza Cairasco zijn er tal van eetgelegenheden en terrasjes. Zoek het levendige klimaat op plekken die je moet bezoeken en ontdek deze buitengewone plek om mooie herinneringen mee naar huis te nemen. Je zal hier veel modieuze mensen zien rondlopen. Tel zo`n twee a drie uur om te shoppen in de beste winkels van Las Palmas.

Bezoek de parken in de stad:

Het ontdekken van het parkleven is een cruciaal onderdeel van jouw bezoek aan Las Palmas omdat het een eiland is met prachtige landschappen en bloemen. Je kan er een leuke picknick voor jouw familie of geliefden houden en er genieten van romantische wandelingen, er zijn heel veel parken om uit te kiezen en om er de schoonheid van de natuur te gaan verkennen terwijl je omringd bent door een frisse, groene en rustige sfeer.

Bekijk de lokale geschiedenis:

Wanneer je eender welke plaats ook bezoekt, is het goed om niet alleen de toeristische attracties te verkennen, maar ook enkele van de historische sites zijn een bezoek waard om meer te weten te komen over de cultuur, de tradities en het verleden van deze plaats. Vegueta is één van de toplocaties om te bezoeken in Las Palmas waar 10 oude religieuze gebouwen zijn gecombineerd, en vele prachtige items zijn geplaatst die automatisch de aandacht van iedereen trekken terwijl ze in de geschiedenis van deze stad duiken. De voetstappen van Christoffel Columbus in Casa de olón hebben ook een grote aantrekkingskracht, terwijl de kunstgaleries, waaronder de CAAM en Centro de Cultura Contemporanea San Martin, ook een goede optie zijn om een dag door te brengen.

https://www.autospanje.nl