Koen Schuurmans
Image default
Telefonie

Onbeperkt op internet met sim only

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat de smartphone een belangrijke rol in ons leven heeft ingenomen. Waar de telefoon een jaar of 15 geleden nog voornamelijk was om mee te bellen, is het uitgegroeid tot een soort uitgebreide laptop waarmee je in contact blijft met alles en iedereen. 

Je kunt video’s bekijken voor entertainment of om er iets van op te steken op Youtube. Je kunt videobellen met je vrienden en familie en appjes sturen naar wie je maar wilt. Ook stelt de smartphone ons in staat om in contact te blijven via e-mail en onze vrienden te volgen sociale media. 

Dit alles is natuurlijk geweldig, maar er is wel data/internet voor nodig. En als je geen WIFI tot je beschikking hebt, bijvoorbeeld als je onderweg bent, ben je aangewezen op je telefoonprovider. Bij de meeste providers sluit je een bundel al met een aantal gigabytes. Maar waarom zou je niet voor sim-only onbeperkt kiezen?

Sim only onbeperkt; de ideale optie?

Een sim only abonnement is een abonnement waar je alleen maar voor de data en belminuten betaald. Het toestel moet je zelf regelen. Dit kan bijvoorbeeld je oude toestel zijn, een los toestel dat je hebt gekocht of een refurbished toestel. Allemaal zeer interessant. 

Je ziet de populariteit van het onbeperkt internet sim only abonnement zeker toenemen. Dat is ook niet zo vreemd. Want als je bij de meeste providers over de databundel heen gaat, moet je bijbetalen voor die MB’s. En dit zijn vaak een stuk duurder dan de MB’s binnen de bundel. 

Met een onbeperkt internet hollandsnieuwe sim only weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan. Het is bijvoorbeeld ook een optie die veel ouders overwegen voor hun kinderen. Zo hoeven ze geen rekening te houden met verassingen achteraf, ze weten precies wat ze iedere maand kwijt zijn voor het abonnement.