Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

U zit er warmpjes bij met een pelletkachel voor buiten

Wat is een pelletkachel voor buiten

Met een pelletkachel voor buiten zit u er warmpjes bij zonder daarbij overlast te veroorzaken voor uw buren. De pellets zijn namelijk voorzien van kleine samengeperste korreltjes die gemaakt zijn van zaagsel. Doordat deze korreltjes worden verbrand komt er gas vrij en dat gas verbrandt zonder dat daarbij sprake is van rookvorming.

Bijkomende voordelen zijn dat er bij de verbranding vrijwel geen sprake is van afval en een pelletkachel buiten geen belasting vormt voor het milieu. Voor de afvoer van het gas is het wel nodig een afvoerkanaal te plaatsen dat het verbrande gas afvoert. Hiervoor kunt u kiezen uit diverse rookkanalen. Als u de pelletkachel buiten bovendien een jaarlijkse onderhoudsbeurt geeft is het voor de rest alleen maar genieten van de warmte die de pelletkachel buiten u geeft.

Wat kan allesvoorwarmte voor u betekenen

Als u besluit uw pelletkachel buiten bij allesvoorwarmte te bestellen dan kiest u daarmee voor goede service en maakt u ook nog eens een milieubewuste keuze. U betaalt bovendien geen verzendkosten als uw bestelling 200 euro of meer bedraagt. Na het plaatsen van uw bestelling kan de verzending al binnen 3-5 dagen plaatsvinden. Als dank dat u voor allesvoorwarmte heeft gekozen krijgt u 5 kilo pelletkorrels gratis bij uw bestelling. De artikelen die allesvoorwarmte in het assortiment heeft zijn bovendien aantrekkelijk scherp geprijsd.

Op de website van dé pelletspecialist van Nederland kunt u zich rustig oriënteren als u een pelletkachel buiten wilt aanschaffen. Heeft u vragen dan kunt u deze stellen door telefonisch contact op te nemen maar u kunt er ook voor kiezen om een e-mailbericht te sturen. Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen van klanten. Dit kunt u doen via de website.