Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Loopbaancoaching bij de volgende stap in je carrière

Aan het nadenken over een volgende stap in je loopbaan of een nieuwe baan? Misschien wil je het roer helemaal omgooien en denk je aan een geheel andere carrière of studie? Waarom maak je dan geen gebruik van een loopbaancoach? Want met loopbaancoaching neem je die stap in het onbekende met meer zelfvertrouwen. BLCC Loopbaancoach Wageningen is zo’n loopbaanadviesbureau dat je verder kan helpen. Het maakt niet uit voor welke vraag je contact met BLCC Loopbaanbegeleiding opneemt, Jef van Beckhoven begeleid je graag tijdens het hele proces. Het gecertificeerde bedrijf BLCC heeft als werkgebied de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Bennekom en Nijmegen.

De loopbaancoaching

Er kunnen meerdere situaties zijn waarin een loopbaancoach je kan helpen om een volgende stap te zetten. Veranderingen in je werk, een volgende stap in je huidige loopbaan of zelfs een totaal nieuwe baan. Allemaal situaties waarbij het handig is om te zoeken naar een positief kritische loopbaancoach die met je meekijkt en feedback geeft. Rondom Wageningen is er de BLCC Loopbaancoach Jef van Beckhoven die met je meedenkt, je inspireert en je deskundig advies geeft waar nodig. Met een persoonlijke, doch kritische aanpak helpt deze loopbaancoach je bij het maken van diverse keuzes op het gebied van carrière of werk.

Werkwijze van de loopbaancoach Wageningen

De werkwijze van Jef van Beckhoven kenmerkt zich door een hoge mate van persoonlijke afstemming en aandacht voor je situatie. Tijdens het traject staat leren, uitproberen en de toepassing in je dagelijks leven centraal.

Wanneer je kiest voor Jef van Beckhoven als je loopbaancoach nabij Wageningen, gaat er eerst een persoonlijk en kosteloos kennismakingsgesprek aan vooraf. Voor het begeleidingstraject neemt BLCC ruim de tijd om een vertrouwensband op te bouwen omdat juist deze vertrouwensband het fundament vormt voor een vruchtbare, effectieve samenwerking.

BLCC en het mijmerbankje

In het Bennekomse bos, aan de rand van een heideveld, staat vlakbij het bedrijf zelf het mijmerbankje van BLCC Loopbaanbegeleiding. Een bankje ter ere van het 25-jarig bestaan van dit bedrijf. Een bankje voor iedereen die wil mijmeren over de dagelijkse beslommeringen of gewoon de gedachten eens wil laten gaan. Jef van Beckhoven gaat hierbij graag naast je zitten om je gezelschap te houden.

Gerelateerde artikelen

DeBetonboorder.nl: Een specialist in koppensnellen

Interieur spuiten

Containerverhuur