Koen Schuurmans
Image default
Mode en Kleding

Manieren om jouw eigen stijl naar voren te brengen

Iedereen heeft een eigen stijl, of die nu heel expliciet of wat minder opvalt. Belangrijk is om te zorgen dat jouw accessoires en gadgets goed passen bij je persoonlijke stijl. Dit kun je op tal van manieren doen.

Een bijzonder accessoire kopen

Zo past een iPhone 11 Pro Max hoesje in jouw favoriete kleur natuurlijk perfect bij jouw nieuwe smartphone en beschermt deze optimaal. Een ander voorbeeld is bijvoorbeeld de stijl sneakers of casual schoenen die je aantrekt. Houd je van een sportieve stijl, dan kies je voor snelle sneakers die er modern en stoer uitzien. Als je meer een casual type bent, dan kun je kiezen voor nette gepoetste schoenen of voor een andere casual schoenenpaar. Natuurlijk kun je ook eindeloos combineren met sieraden, zoals horloges, kettingen en ringen. Je kunt er een mooi statement maken en laten zien dat je van stijl en klasse houdt. Ten slotte zijn er nog andere manieren om je te onderscheiden van de grauwe massa, namelijk door je kapsel, eventueel tattoos of door je muziekkeuze. Genoeg mogelijkheden dus om lekker jezelf te zijn, want dat dat belangrijk is, blijkt uit tal van onderzoeken.

Waarom is een eigen stijl creëren zo belangrijk?

Regelmatig valt het in de media te horen of lezen: jezelf zijn is gezond. Wie zijn eigen stijl creëert en die in kleding, sieraden, accessoires, gadgets en muziekstijl laat terugkomen, is volledig zichzelf en doet zichzelf zowel in medisch als in mentaal opzicht een groot plezier.

Op de hoogte blijven van trends

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste mode trends en ontwikkelingen op het gebied van gadgets en favoriete accessoires? Volg dan op Instagram en Pinterest jouw favoriete modeontwerpers, stylisten en trendwatchers. Dan is er geen trend meer die je mist en loop je er altijd fashionable bij, met de benodigde accessoires en gadgets op zak!

https://www.casimoda.nl/apple/iphone-11-pro-max-hoesjes/