Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Gaswasser

Gaswasser gebruiken als afzuigsysteem voor uw industriële processen? Daarmee maakt u een verantwoorde keuze. Op deze wijze bent u verzekerd van neutralisatie van verontreinigende stoffen in lucht- of afgasstroom. Een belangrijke bijdrage in de optimalisatie van de luchtkwaliteit.

Cycloon stofafzuiging

Als u overtollig stof op een doeltreffende manier wilt laten afzuigen, zonder in te boeten op de zuigkracht van uw machines, dan is cycloon stofafzuiging voor uw wellicht een goede optie.
Cycloon stofafzuiging is uitermate geschikt als u met veel machines werkt waarbij zand, klei en afval komen kijken. Als voorafscheider voorkomt de cylcoon stofafzuiging namelijk, dat het stof in de stofzuiger van de machine terecht komt. Dit komt de levensduur van uw machines enorm ten goede en scheelt u uiteindelijk veel geld.

Industriële afzuiging

Industriële afzuiging maakt het mogelijk om de rook, stof en nevelstoffen die van uw machines af komen, af te zuigen. Chemische dampen kunnen op deze manier doeltreffend worden afgezogen. Als u een goed op maat gemaakt systeem heeft voor de industriële afzuiging, dan zal deze regelmatig worden gecontroleerd zodat de veiligheid en effectiviteit van uw systeem gegarandeerd zijn.

Industriële stofafzuiging

Voor machines die bij bulk- en stortgoed worden toegepast is het belangrijk een goede industriële stofafzuiging aan te schaffen om de levensduur van de machines te verlengen.
Industriële stofafzuiging zorgt dat de randvoorwaarden van uw milieuvergunning niet worden overschreden. Een hele zorg minder. De professionele specialisten zullen de hoogwaardige producten graag voor u verzorgen. Met schone lucht als handelsmerk weet u dat uw machines optimaal functioneren met oog voor het milieu en de veiligheid van uw eigen medewerkers. Op de website vindt u het antwoord op veel gestelde vragen en kunt u een contactformulier invullen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.