Koen Schuurmans
Bedrijven

Keuken spuiten

Keuken spuiten in een matzwarte kleur

Een keuken is een grote investering. Al helemaal als je zo’n dure smaak hebt als ik! Ik houd van luxe inbouwapparatuur en een keuken met een matzwarte look. Toen we onlangs in ons nieuwe nieuwbouw huis trokken, hadden we al een prachtige keuken. Deze keuken zat er al in. Ik had echter nog maar één wens: een matzwarte keuken. Die keuken kreeg ik dankzij de schilder van Bart Dijkhof: we hebben er voor gekozen om de keuken te laten spuiten. Dankzij hen heb ik de keuken waar ik als jong meisje al van droomde!

Duizenden euro’s bespaard door keuken spuiten

Het spuitwerk in de keuken is echt onwijs mooi geworden! Iedere vriendin die langskomt in ons huis staat vol verbazing naar onze keuken te kijken. Hij is luxe, nieuw en heeft dankzij Bart Dijkhof de look die ik zo mooi vind! Dankzij het werk van deze vakman hoefden wij geen andere keuken aan te schaffen. We hebben dus duizenden euro’s bespaard. De inbouwapparatuur werkte immers nog goed, dus het zou onwijs zonde zijn om meteen een nieuwe keuken aan te schaffen. We zitten er ook aan te denken om een meubel te laten spuiten in de zelfde kleur! Dan wordt onze benedenverdieping echt een geheel.

http://bartdijkhof.nl/