Koen Schuurmans
Image default
Beauty en verzorging

Met wimperlifting Utrecht zien jouw wimpers er weer prachtig uit

Met wimperlifting Utrecht hoef jij niet meer bang te zijn voor ingezakte wimpers. Je wimpers niet altijd een natuurlijke krul waardoor je vaak in de ochtend bezig moet met je wimperkruller. Tel daar ook nog even alle mascara’s bij en je hebt een heel ritueel dat je elke keer moet gaan doen. Gelukkig is dat verleden tijd! De oplossing is namelijk best eenvoudig. Met wimperlifting Utrecht zien jouw wimpers er namelijk altijd prachtig uit, zonder enkele moeite! Alleen nog een klein laagje mascara over de wimpers heen en je bent klaar om te gaan. En daar komt geen wimperkruller aan te pas!

Gekrulde en gelifte wimpers bij wimperlifting Utrecht

Door middel van speciale technieken worden je wimpers gekruld en gelift. Dit wordt altijd gedaan door ervaren schoonheidsspecialistes waardoor je verzekerd bent van mooi resultaat. Na het krullen worden uw wimpers voorzien van een dun laagje coating. Hierdoor blijft de krul maar liefst acht tot twaalf weken zitten. Wimperlifting Utrecht is voor alle wimpers mogelijk aangezien de wimpers stuk voor stuk worden gekruld. Met wimperlifting lijkt het ook alsof je wimpers nog langer zijn. Hierdoor heb je eindelijk die mooie, lange en gekrulde wimpers waar we allemaal van dromen.

Met wimperlifting Utrecht blijven u wimpers in een betere conditie dan wanneer u het elke dag zelf gaat krullen met een wimperkruller. Dit is namelijk erg schadelijk voor je wimpers en kunnen ze uiteindelijk zelf uitvallen. Laat het niet zo ver komen en maak vandaag nog een afspraak met onze specialisten. Wij zullen ervoor zorgen dat je wimpers er weer prachtig uitzien en dat je blik veel sprekender is!

Voor al jouw vragen over wimperlifting Utrecht kun je bij ons terecht. Bereik ons via de telefoon of kom gezellig langs in onze salon.