Koen Schuurmans
Image default
Vervoer en transport

Heel handig je bagage vooruit sturen

Je hebt een vakantie gepland en gaat naar een lekkere bestemming toe waar je in de zon misschien wel gaat chillen op het strand. Maar wellicht ben je wel van plan om op wintersport te gaan met een grote groep en kijk je daar heel erg naar uit. Het enige waar je tegenop ziet is de luchthaven waar je met je spullen moet gaan sjouwen en waar je al die spullen mee naar toe moet brengen en daarnaast ook nog niet eens zeker zijn of het wel echt aankomt en dat het niet kwijt raakt tijdens de vlucht of in ieder geval het inchecken en inladen van de spullen voor de lucht naar jouw bestemming. Maar ook wanneer je met de auto op vakantie gaat kan het vervelend zijn om met al die bagage te moeten reizen. Daarom is er een oplossing bedacht waarmee handig bagage vooruit sturen een optie is. Dit betekent dat je bagage al op de plaats van bestemming is voordat jij daar aankomt en je er dus zeker van bent dat je jouw spullen ook daadwerkelijk hebt. 

Vliegen en rijden

Niet alleen daarvoor is bagage vooruit sturen handig, maar het scheelt je ook een hoop gezeul op de luchthaven of plek in de kofferbak van een auto. Vaak wanneer men op vakantie gaat met een auto zit de gehele achterbak volgeladen en past er eigenlijk niks meer bij. Maar door middel van het concept waarmee bagage vooruit sturen gemakkelijk is, heb je ruimte zat en wordt de auto rit ook een stuk aangenamer. Met het vliegtuig is het ook handiger om zonder bagage te reizen, het scheelt je een hoop gedoe en het geeft je zekerheid. 

Ophalen

Nu je dit hebt gesloten en je bagage vooruit sturen een definitieve keuze is, geef je aan wanneer je wil dat het opgehaald wordt. Het wordt namelijk al met een eerder vervoer naar de plaats van bestemming gebracht, zodat men zeker weet dat het op tijd aankomt. Dit is meestal 2 dagen voor vertrek. Dat wordt nog eerder je koffer inpakken dus!