Koen Schuurmans
Image default
Dienstverlening

Single reizen zijn een echt avontuur

Als je single bent, dan kun je een drempel ervaren om op reis te gaan. Als je meegaat met een van de single reizen van One2gethertravel, dan reis je in een gezellige groep met andere singles, die dezelfde interesses hebben. Je reist in niet al te grote groepen van maximaal twintig personen. Zo is een vakantie waarop je alleen reist, toch heel gezellig. Als je kiest voor één van de single reizen van One2gethertravel, dan ervaar je een vakantie waarop je echt vrij bent. Kies bijvoorbeeld voor een rustige eenpersoonskamer of juist voor een tweepersoonskamer, zodat je een gezellige kamergenoot hebt. Zo heb je de gezelligheid als je dat wil, maar als je liever op jezelf bent, dan kan dat natuurlijk ook. Geef dus gerust zelf invulling aan jouw ideale vakantie!

Ga gezellig met je kinderen op vakantie tijdens een eenoudervakantie

Ben je alleenstaande ouder en wil je ook wel eens met je kinderen op vakantie kunnen zonder zorgen? Boek dan een leuke eenoudervakantie! Een eenoudervakantie organiseren kan lastig zijn, dus laat dit gewoon over aan de ervaren specialisten. One2gethertravel is al meer dan 15 jaar ervaren met het organiseren van een fantastische vakantie voor jou als alleenstaande. Hieronder worden de voordelen van deze reizen op een rijtje gezet:

  • Geniet van een gezellige, vriendschappelijke sfeer
  • Ruimbagage en aanvullende zaken als transfers zijn altijd inbegrepen
  • Je kunt reisverzekeringen afsluiten bij One2gethertravel
  • Je kunt tot zes weken voor vertrek gratis omboeken
  • Door de SGR Garantie ga je met een goed gevoel op reis
  • Jullie kinderen spelen samen, terwijl je met medereizigers geniet van de rust
  • Geniet zonder zorgen van een ontspannen vakantie
  • Je krijgt 24/7 deskundige ondersteuning van professionals
  • Tijdens de reizen doe je de leukste activiteiten, die leuk zijn voor zowel de ouders als kinderen.

Laat de vakantie beginnen

Wil je meer weten over de single reizen of over een fijne vakantie voor jou als alleenstaande? Ontdek alle citytrips, zonvakanties of bijvoorbeeld wintersportvakanties op de website van deze specialist. Hier kun je ook direct boeken of eerst meer informatie lezen.