Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Medailles laten produceren voor uw organisatie of voor een speciaal evenement

Medailles laten produceren voor uw organisatie of voor een speciaal evenement

U heeft dus besloten om medailles te laten produceren voor uw organisatie of voor een speciaal evenement. Het is een verstandige beslissing aan uw zijde. Niet alleen zorgt u voor een blijvend aandenken aan dat ene speciale moment, u zorgt er ook nog eens voor dat u een positief imago geeft aan uw bedrijf.

Er ontstaat direct een gevoel van trots

Wanneer u gracieus een trofee, medaille of zelfs een certificaat overhandigt, wordt het een kwestie van trots. Als uw selectie voor prijzen slim genoeg is, gaat de trotspsychologie door en duurt het langer omdat uw de naam van het evenement, de winnaars en het tijdstempel erop hebt gegraveerd.

Kop Button pins zijn altijd rendabel en slimmer

Button pins zijn altijd rendabel en slimmer, vooral voor het MKB. U kunt voor altijd de goodwill van uw werknemers winnen door medailles op maat toe te kennen. Zoals u waarschijnlijk wel weet dat trotspsychologie langdurig is, inspireren uw toegekende medailles aan uw winnende medewerkers hen om regelmatig momenten van gebeurtenissen te herdenken. Het wekt positieve emoties op in de geest van mensen die de prijs hebben gewonnen, en u wint voor altijd hun goodwill. Welke beslissing u ook in de toekomst neemt, de gelukkige winnaars zullen u altijd blijven steunen.

Publiceer het evenement in de media

Als u uw evenementen in de media hebt gepubliceerd of er aandacht aan hebt besteed, wordt uw reputatie automatisch hoog in de nichemarkt en kunnen mensen die eraan denken om met u mee te werken, hun beslissing voor altijd uit te stellen.Als uw medailles de merkwaarde en de boodschappen weerspiegelen, is dit een goede gelegenheid om er branding mee te doen.De media kunnen het evenement belichten en het publiek zal uw merkinspanningen positief opmerken. Het zal een versterking van de branding voor uw bedrijf bewijzen en investeringen in op maat gemaakte medailles lijken de moeite waard.