Koen Schuurmans
Image default
Gezondheid

Heb je last van hoofdpijn en komt dit door stress? Er is een oplossing!

Als je last heb van hoofdpijn door stress dan is dat erg vervelend. Zelfs zo vervelend dat het je gehele dag kan verpesten. Hoofdpijn kan de hele dag aanhouden, maar het kan ook weer verdwijnen. Als je wilt weten hoe je hoofdpijn door stress kunt oplossen, dan kun je het beste dit “Hoofdpijn Door Stress” artikel lezen. Het artikel is geschreven door een expert, Nick de Waard.

Hoofdpijn door stress is geen pretje

Sterker nog, het is verschrikkelijk. Ik weet er alles van. Jarenlang had ik last gehad van hoofdpijn. Van spanningshoofdpijn tot migraine, het hele pakket had ik. Uiteindelijk was het een flinke zoektocht waar geen einde aan leek te komen. Ik heb verschillenden dingen geprobeerd, van ademhalingsoefeningen tot ontspanningsoefeningen, maar niks leek echt te helpen.

Totdat ik Nick de Waard tegenkwam. Hij kon mij direct vertellen waar het probleem zat en hoe ik dit kon oplossen. De oplossing leek eenvoudig, maar dat was het niet. Ik moest flinke patronen doorbreken om uiteindelijk meer ontspanning te kunnen ervaren. Ik was veel te gestrest. Veel te vaak ging ik over mijn grens. Ik deed het uiteindelijk allemaal zelf, gelukkig heeft Nick de Waard me laten inzien dat ik het ook zelf weer kon oplossen.

Wat is de oplossing voor hoofdpijn door stress?

Voor mij was de oplossing heel eenvoudig: meer rust nemen en niet meer over mijn grenzen heen gaan. Dit lijkt op het begin gemakkelijk, maar dat is het niet. Je moet jezelf echt goed leren kennen voordat je weet welke beslissingen de juiste beslissingen zijn. Ik moest mezelf leren kennen en echt gaan ontdekken wie ik ben en wat ik wil, zodat ik ook de juiste keuzes kon maken. 

Nick heeft me hier goed bij geholpen en ik ben blij dat ik met hem aan de slag ben gegaan.

https://nickdewaard.nl/hoofdpijn-door-stress/