Koen Schuurmans
Image default
Toerisme

Golden Sands-stranden

vakantiediscounter last minute

De kust van het Golden Sands-resort kan voorwaardelijk worden onderverdeeld in vijf zones:

Wild strand

Een wild strand of hoogstwaarschijnlijk een verlaten strand, het kan ook een wild naaktstrand worden genoemd, het ligt in het zuiden en ongeveer driehonderd meter van het strand van het Riviera-complex en is een voortzetting van het strand van Sever Sever. Het strand zelf is klein, tweehonderd meter. Het strand is zanderig, de toegang tot de zee is rotsachtig en niet helemaal glooiend, je zult over verlaten gebouwen en over stenen moeten klimmen naar volledig afgelegen delen van het strand. Er zijn hier niet veel toeristen. Er zijn twee cafés in de buurt, die zich op het strand van Chaika North bevinden, waar u een hapje kunt eten of drankjes en afhaalmaaltijden kunt kopen.

Seagull Beach Noord

Chaika North beach ligt ten zuiden van het Riviera strand, gescheiden door een kleine golfbreker en een hek met een poort waardoor er gratis (gratis) toegang is tot de stranden van het Riviera complex. U kunt het strand ook bereiken vanaf de hoofdweg die naar de kust loopt via een pad met trappen langs het ADIS Holiday Inn Hotel. Het strand is ongeveer honderd meter klein, verdeeld in twee zones, bewaakt en onbewaakt. Op het strand zijn er twee cafés en ongeveer twintig parasols met ligstoelen, waarvan de prijs de kleinste is aan de kust van het Golden Sands-resort – een ligstoel van 5 lev, een parasol van 5 lev en een matras van 1 lev. Het strand is zanderig, de toegang tot de zee is ondiep, ideaal voor gezinnen met kinderen. Het strand is geopend van 8.00 tot 18.00 uur, de toegang is gratis, net als alle stranden van het resort.

De stranden van het Riviera-complex

De Riviera heeft alle klassieke strandervaringen. De strandzones zijn hier uitgerust met de uitrusting die nodig is voor een comfortabel verblijf (ligstoelen, parasols, kleedkamers, douches, enz.). Zwembaden van de Riviera zijn gevuld met mineraalwater, aanbevolen voor aandoeningen van het bewegingsapparaat, het centrale en perifere zenuwstelsel, het maagdarmkanaal. De stranden van het Riviera-complex zijn toegankelijk vanaf het stadsstrand en het strand Chaika North, de toegang is gratis. De stranden zijn geschikt voor alle categorieën vakantiegangers, hier, zoals op alle stranden van het resort, zijn er betaalde en gratis recreatiegebieden, winkels en cafés. De toegang tot de zee is ondiep, zand. Openingstijden strand van 8.30 tot 17.00 uur, de toegang is gratis.

Centrale stranden van Golden Sands Resort

Er is slechts één centraal strand in het resort, het heet “Central Beach”. Er is een stuk kust van Golden Sands, opgedeeld in stranden met hun eigen naam, van het driesterren Bonita Hotel tot het vijfsterren Admiral Hotel. De stranden op deze plek zijn het breedst, uitgerust met alles wat nodig is voor een strandvakantie – parasols (10 levs), ligstoelen (10 levs), een matras voor een zonnebank – 3 levs, kleedkamers, douches, toiletten (1 lev). Er zijn veel cafés en restaurants langs het strand, McDonald’s en lokaal fastfood. Jongeren vermaken zich vooral op Mojito Beach, waar de gelijknamige strandbar is gevestigd. De rest van het strand is geschikt voor alle categorieën vakantiegangers, zandstranden met een vlakke toegang tot de zee.

Stranden van het Admiral hotel tot de jachtpier

Het voetgangersgebied begint bij het Admiral Hotel en eindigt in het gebied van het Berlin Hotel. De stranden in dit gebied zijn niet zo breed als in het “centrale deel”, maar niet erger dan dat, valt op dat alle parasols sneeuwwit zijn. De kosten van diensten op de stranden zijn dezelfde als in het “centrale deel”. Langs het voetgangersgebied zijn er naast hotels ook cafés, restaurants, poolbars, souvenirwinkels en andere kleine winkeltjes.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html