Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

LG Zonnepanelen

Als u wilt verduurzamen door zonnepanelen Dordrecht aan te schaffen, zijn er meerdere factoren waar u aandacht voor kunt hebben. De opbrengst van de panelen, de helling van uw dak en het, al dan niet hebben, van schaduw op uw dak zijn van belang.

LG Zonnepanelen

Om een goede opbrengst te garanderen, is een module die efficiënt werkt een voorwaarde. LG Zonnepanelen is koploper, waar het gaat om LG Solar zonnepanelen, die een vermogen tot 375 WP kunnen opwekken. Daarnaast heeft LG een lijn van zonnepanelen Dordrecht, waarbij gebruik wordt gemaakt van een techniek, die de cellen via de achterkant met elkaar laat verbinden. Dit zorgt voor een hogere opbrengst. Een vernuftig stukje techniek, dat LG echt onderscheidt van de andere merken. De LG zonnepanelen zijn bovendien een lust voor het oog. Zonnepanelen op uw dak bepalen immers toch, voor een deel het aangezicht van uw woning.

Panasonic zonnepanelen

Het merk Panasonic, is Japans van oorsprong en heeft zonnepanelen in het assortiment, die een zeer goede productkwaliteit garanderen. Als u kiest voor zonnepanelen Dordrecht van het merk Panasonic, dan is het goed om te weten, dat u minder zonnepanelen op het dak hoeft te plaatsen en toch meer energie kunt opwekken.

Opbrengst zonnepanelen

Wat de opbrengst zonnepanelen zal zijn, wordt mede bepaald door het vermogen per paneel en het aantal panelen, dat u aanschaft. De ligging van uw dak is echter ook voor een groot deel bepalend voor de opbrengst. Op een dak zonder schaduw is dan het meest ideaal. Opbrengst zonnepanelen is perfect bij een dak, met een hellingshoek van 36 graden. Bij zonnepanelen Dordrecht is het belangrijk, de kwaliteit de doorslag te laten geven. Het aanschaffen van zonnepanelen van goedkope merken met matige prestaties, zal uiteindelijk duurkoop blijken.

Om u de kans te geven, op voorhand goede kennis te krijgen, met betrekking tot de LG zonnepanelen, heeft LG een handleiding, die in het Nederlands is geschreven. Zo kunt u zich in alle rust verdiepen in de nieuwste generatie zonnepanelen, die LG zonnepanelen vervolgens voor u kan verzorgen.

https://www.zonnepanelen-xtra.nl/