Koen Schuurmans
Onderwijs

Ervaringen van drie voormalig cursisten

Drie dames die ervoor kozen een opleiding volgen bij Fabius Opleidingen: Denise, Lyda en Enny. Wat zegt er nou meer over een opleiding dan de ervaringen van cursisten en voormalig cursisten. Als geen ander kunnen ze vertellen over de inhoud en kwaliteit van de opleiding die ze hebben gevolgd.

Denise

Denise heeft gekozen voor de opleiding Financieel Administratief Medewerker. Ze heeft lange tijd in de horeca gewerkt, maar wegens lichamelijke problemen kon ze dit niet langer volhouden. Het was tijd voor een omscholing. Ze heeft gekozen voor Fabius en ondanks dat ze het bij aanvang heel spannend vond en zich afvroeg of ze het wel aan kon, heeft ze met succes de opleiding doorlopen. Slechts korte tijd na het behalen van haar diploma heeft ze een leuke nieuwe baan gevonden.

Lyda

Na altijd in de zorg gewerkt te hebben was het tijd om een overstap te maken. Daar hoorde de opleiding tot receptioniste/telefoniste van Fabius bij. En daar is het niet bij gebleven: inmiddels is ze ook aan de opleiding Administratief Medewerker begonnen en ze heeft plannen om aansluitend de opleiding Contactcenter Medewerker te gaan volgen. Je kan wel zeggen dat Lyda enorm gemotiveerd is en erg te spreken is over het onderwijs van Fabius. Ze wordt blij van het feit dat ze, ondanks dat ze al wat ouder is, met de hulp van Fabius haar doelen weet te bereiken.

Enny

Enny heeft voor Fabius Opleidingen gekozen toen ze besloot weer naar school te gaan. En daar heeft ze geen moment spijt van gehad. Inmiddels heeft ze bijna alle opleidingen die Fabius aanbiedt al gevolgd en heeft ze er enorm veel kennis en vaardigheden bij gekregen. Enny vindt het heel prettig dat er in kleine groepen wordt gewerkt wat haar alle aandacht en begeleiding gaf die ze nodig heeft. Er hangt een fijne sfeer en ze geniet ervan!