Koen Schuurmans
Bedrijven

Demontabele container

Demontabele container: de ideale opslagruimte!

Ga je binnenkort verhuizen of heb je misschien een verbouwing voor de deur staan? De demontabele container van Zelfbouwcontainer is hier de ideale oplossing voor. De container is demontabel en dit zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk in en uit elkaar kunt halen. De container zit vast door de panelen te bevestigen met een aantal bouten en schroeven zorgen voor een super sterke verbinding. De zijkanten worden eerst bevestigd waarna het dak erop wordt geschoven. Door de demontabelheid kunnen de containers geplaatst worden in moeilijk bereikbare plekken. De panelen kunnen een voor een naar de plek gebracht worden. Daarnaast kunnen de containers verplaatst worden achterop een aanhanger met een BE rijbewijs. Dit zorgt voor minder transportkosten.

Een container in verschillende maten

De container is beschikbaar in verschillende vormen en maten. Zo lopen de maten van 2×2 tot 6×2. Zo hebben we een 10ft container in onze voorraad en kun je ook een 20ft container kopen. De containers zijn te koppelen tot een grootte van 6×5. Dit wordt gedaan doormiddel van de standaard containers op de kopzijde of lange zijde te koppelen. Zo is het mogelijk om meerdere deuren in de container te hebben door de containers aan elkaar te zetten. Hierdoor ontstaat een grotere container met een combinatie van dubbele en enkele deur.

Opslagcontainer voor elke gelegenheid

Niet verhuizen maar wel opslagruimte nodig? De containers van zelfbouwcontainers zijn vergunningsvrij en dit zorgt ervoor dat je probleemloos een container op eigen terrein kan zetten. Dus ook voor langere periode kan de container dienen voor verschillende doeleinden zoals archief, tuinhuisje of gewoon als opslagkast. De container zelf is van goede kwaliteit. Zo is deze waterdicht, heeft luchtgaten om de vocht kwijt te kunnen en heeft een anti roest garantie van een jaar.

Container huren

Indien je wel een container wilt maar er liever geen aanschaft kan je ook kiezen om de container te huren. Het grote voordeel van huren is dat je een vast bedrag per maand betaald en na de huurperiode de container weer weg wordt gehaald zonder dat je de container hoeft te verkopen of te verplaatsen. Dit scheelt in kosten en gemak! Huren is al mogelijk vanaf 6 maanden. Indien u langer dan een jaar wilt huren kan je ons altijd bellen of mailen voor een passende aanbieding.

Kom langs of neem contact op

Geïnteresseerd in een 10ft, 20ft, combinatie of andere maat container? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@zelfbouwcontainer.nl, bel naar 085-0685590 of kom langs op de Warmoeziersweg 20 2661EH in Bergschenhoek. We kunnen u dan een passende offerte bieden voor de scherpste prijs. U krijgt bij ons altijd de laagste prijsgarantie op elke container! 10ft container 20ft container kopen demontabele containers container huren

https://zelfbouwcontainer.nl/