Koen Schuurmans
Image default
Industrie

Dit bedrijf heeft een EN 1090 markering en het KOMO-keurmerk

Bent u op zoek naar een constructiebedrijf? Dan is het verstandig dat u goed kijkt naar welk bedrijf u in de arm neemt. Het is namelijk belangrijk dat een constructiebedrijf de EN 1090 certificering en -markering in bezit heeft. Dit houdt in dat staalconstructies aan bepaalde vastgestelde eisen dienen te voldoen. Thiekon uit Rijen, in regio Breda, is zo’n gecertificeerd bedrijf met EN 1090. Deze professionals mogen dus de verplichte markering afgeven voor constructieve stalen en aluminium onderdelen. Daarnaast biedt het extra zekerheden. De levering is bijvoorbeeld volledig gedekt. Daarnaast heeft dit bedrijf het KOMO-keurmerk. Kwaliteit staat bij dit keurmerk voorop en daarnaast worden hierdoor complexe bouwprocessen overzichtelijker. Ook voldoet het bedrijf met dit keurmerk automatisch aan alle relevante wet- en regelgeving in de bouw.

Een constructiebedrijf met eigen verzinkerij

Wist u dat Thiekon het enige constructiebedrijf in Nederland is met een eigen verzinkerij? Al jaren verzinken zij allerlei stalen producten en constructies. Dit betekent dan ook dat er ontzettend veel kennis is over zowel verzinken als constructies. Deze twee eigenschappen maken van dit bedrijf een bijzonder bedrijf waar veel instellingen en bedrijven al van hebben mogen profiteren. Zo hebben ze al talloze projecten gerealiseerd. Denkt u dan bijvoorbeeld aan State Amsterdam, een prachtig gebouw waarbij Thiekon de stalen constructiedelen en staalconstructie heeft geproduceerd en gemonteerd. Neem zeker eens een kijkje op de website bij hun gerealiseerde projecten om indruk te krijgen van wat de mogelijkheden voor u zijn.

Ontdek meer over dit bedrijf

Natuurlijk is uw opdracht een unieke opdracht waar op maat gemaakte constructies voor moeten worden gemaakt. Aarzel daarom niet om contact op te nemen met Thiekon, een EN 1090 certificeerd en -gemarkeerd bedrijf met het KOMO-keurmerk. Neem een kijkje op de website om alvast meer te lezen, óf neem direct contact op met de professionals. De contactgegevens vindt u tevens via de website.

https://www.thiekon.nl/