Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Wat lokt inbrekers?

Als je in Heerlen woont, dan heb je vast al eens gehoord over inbrekers die actief zijn bij jou in de buurt. Je wilt natuurlijk absoluut niet dat zij jouw woning binnen komen. Daarom hebben we in deze blog een aantal punten benoemd waar inbrekers op letten of op af komen, zodat jij weet wat de inbrekers lokt en zo kan je ze weg houden!

Inbrekers houden van verstop plekjes

Heb jij donkere plekjes en hoekjes op je erf? Misschien heb je wel van die mooie struiken onder het raam. Dit is nu precies waar inbrekers van houden. Dit zorgt er namelijk voor dat zij zich kunnen verstoppen tot je weg gaat of gaat slapen.

Om dit te voorkomen, kan je buitenverlichting toevoegen aan je erf. Als je stroom wilt besparen is het ook een goed idee om te kiezen voor buitenverlichting met bewegingssensor. Hierdoor zie je onmiddellijk door het aanspringende licht dat er iemand door je tuin loopt.

Een deurbel camera

Een deurbel camera is een fantastische manier om te zien wie er voor jou deur rond loopt. Met een deurbel camera kan je ook al gemakkelijk zien wie er aan de deur staat, zodat jij niet open hoeft te maken voor vreemde mensen.

Slotenmaker Heerlen

Om er zeker van te zijn dat deze inbrekers zeker geen kans maken om binnen te komen, kan jij je sloten laten checken door slotenmaker Heerlen. Zij zijn experts op het gebied van de veiligheid van de sloten en kunnen een kijkje nemen naar jouw deuren en ramen. Op deze manier weet je snel welke aan vervanging toe zijn en welke nog goed zijn.

Een donker huis en een onverzorgde (voor)tuin

Zorg dat je gras netjes gemaaid blijft en dat je altijd een lampje aan hebt, vooral in de vakantie periodes. Dit lokt namelijk inbrekers. Zij zien graag een donker huis met een grasveld dat een week geleden gemaaid had moeten worden, dit is namelijk een indicatie dat er al een tijdje niemand thuis is.

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-heerlen/