Koen Schuurmans
Image default
Aanbiedingen

De mooiste tuinmeubelen voor deze zomer

De keuze voor de mooiste tuinmeubelen is natuurlijk een eigen smaak. Wel zijn er ieder jaar bepaalde trends te herkennen die je veel terug zult gaan zien in de zomer. Wanneer je op verschillende  tuinwebsite kijkt, kun je veel van deze trends dan ook zeker terug zien komen. In dit blog artikel nemen we je dan ook mee door deze verschillende trends voor deze zomer.

Ronde vormen zijn helemaal hip

Wie de wereld van de tuinmeubels nu een beetje heeft gevolgd, zal gemerkt kunnen hebben dat slanke, rechtlijnige meubels worden ingeruild voor sensuele, vrouwelijke vormen en comfort. Dit heeft als uiting dat je steeds meer ronde vormen zult gaan zien, in plaats van de strakke lijnen. Ontwerpers van buitenmeubilair zijn ook bijzonder vatbaar voor ronde, organische creaties in de meubels die ze ontwerpen. Hierdoor zul je dus steeds zachtere, rondere vormen gaan aantreffen!

Klein is klasse

Ook als je maar een klein terras hebt, heb je het recht hier 100% van te kunnen genieten. Natuurlijk is het in Nederland niet altijd goed weer, maar des te meer wil je kunnen genieten op de momenten dat het wel kan. Outdoor merken reageren hier dan ook erg intelligent op. Zo zijn er verschillende compacte tuinmeubelen toegevoegd en zien we dit bij 4seizoenentuinmeubelen bijvoorbeeld perfect terug.

Riet en Rotan zijn mega trends

Riet en rotan zijn al geruime tijd in opkomst, waarbij de laatste zowel binnen als buiten steeds vaker voorkomt in de vorm van “cannage”. Deze techniek dateert al uit de 17e eeuw (dankzij de verre handel met Azië) en werd wereldberoemd dankzij de Verenigde Staten. De gebroeders Thonet, die in 1859 met hun legendarische stoel 214 een revolutie teweegbrachten in de meubelindustrie. Deze tuinmeubelen kenmerken zich door zijn unieke uiterlijk en daarmee bijzondere uitstraling. Een echte eye catcher dus voor jouw tuin!

Maak meer van je tuin dan enkel meubels

Nu de buitenterreinen steeds meer op binnenwoonruimtes lijken, kon het tapijt voor buiten niet wachten en het moet gezegd worden: het maakt een terras in feite meteen uitnodigender om op te rollen en binnen te plaatsen.

 

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/