Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

No-Excess bij Sans-Online

No Excess is een merk van Nederlandse bodem dat opgericht is in het jaar 1988. Roel de Veer heeft dit veelzijdige merk opgericht. Waar het merk begon als een vrij klein merk dat zich had gevestigd in Amsterdam, is het zich vervolgens gaan richten op de Duitse kledingmarkt. Dit werd een groot succes. Er werd in het jaar 2016 een webshop gelanceerd en sindsdien groeit het merk alleen maar door.

De collectie van No-Excess

Voor het merk is het belangrijk dat er alleen maar gekozen wordt voor stoffen die ademend zijn en die van hoge kwaliteit zijn waar ook stretch in zit. Dit zorgt voor een goed draagcomfort en daarnaast ziet de kleding van het merk er stijlvol en eigentijds uit. Dit is natuurlijk een collectie die zeker niet mag ontbreken bij Sans-Online. De kleding van het adembenemende merk is nu ook voor jou te bekijken en te kopen bij Sans-Online. De kleding van het merk kan je onderverdelen in verschillende categorieën. Zo heb je casual, sport en chic. Het is dan wel te begrijpen dat dit merk echt onmisbaar is in je kast. Voor elke gelegenheid is er wel een mooi kledingstuk bij. Voor jong en oud en voor mannen en vrouwen. Een van de meest toonaangevende kledingstukken van het merk zijn de overhemden. Vele mannen kiezen voor de overhemden van dit merk omdat ze een goede pasvorm hebben en daarnaast omdat ze zijn gemaakt van comfortabel zittende materialen. Vaak worden overhemden een hele dag door gedragen en dan is het natuurlijk wel van belang dat het kledingstuk als een tweede huid zit. Dat is met de kleding van dit merk zeker het geval.

Bekijk de verschillende kledingstukken behorende bij het merk No-Excess bij Sans-online en kijk of er ook iets voor jou bijzit. Tegen een voordelige prijs kun je de kledingstukken nu aanschaffen.