Koen Schuurmans
Image default
Auto's en Motoren

Haal vanaf 15,5 jaar je scooter certificaat samen met Gelijk Geslaagd

Ben jij net 16 jaar geworden of ben je bijna jarig en wil je niks liever dan zo snel mogelijk een scooter of brommer kunnen rijden? Misschien krijg je wel een mooie scooter cadeau voor je verjaardag of heb je al jaren gespaard om er zelf eentje te kunnen kopen. Vanaf je 16e mag je een scooter of brommer berijden. Alleen voordat je de weg op mag met je scooter of brommer moet je eerst even je theorie examen afleggen om het theoriecertificaat te behalen. Dit certificaat kan je halen vanaf een leeftijd van 15,5 jaar. Als je slim bent zorg je dus dat je op de dag dat je 16 wordt meteen kan wegrijden met je nieuwe scooter of brommer!

De beste hulp en hoge slagingskans

Om de scooter theorie te kunnen halen moet je aardig wat leren over de verkeersregels, verkeersborden, wetten, inzicht en bijzondere situaties. Laten wij, Gelijk Geslaagd, jou daar nou enorm goed bij kunnen helpen met onze scooter theoriecursus. Onze cursus duurt geen weken, hij duurt maar twee dagen. En om de slagingskans zo groot mogelijk te houden zit er geen week de tijd tussen de twee cursusdagen. De twee cursusdagen heb je namelijk achter elkaar, op zondag en op maandag. Zondag is de langste dag, deze dag leren we jou alle theorie super goed aan. Tussen 12.00 en 18.00 heb je les. De volgende dag, op maandag, duurt de cursus maar twee uurtjes. Je krijgt dan herhaling van de lesstof tussen 07.00 en 09.00. Hierna gaan we gelijk door naar het CBR om examen te gaan maken. En dat examen, dat ga jij nu zeker weten halen!

Ook hulp voor je auto- en motorcertificaat

Wij bieden niet alleen de scooter theorie cursus aan. Ook de theorie cursus auto en theorie cursus motor kan je bij ons volgen. Deze twee cursussen zijn zelfs dagcursussen, binnen 1 dagje kan je dus je theoriecertificaat behalen.

Voordelen van Gelijk Geslaagd zijn niet alleen de korte duur van de cursussen, de uitstekende lessen en de hoge slagingskans. De prijs van de theoriecursussen is zeer scherp en we zijn door het hele land te vinden. Dus of je nu in Den Haag, Gouda of Tilburg woont, wij zijn in jouw buurt te vinden!

https://www.gelijkgeslaagd.com/