Koen Schuurmans
Image default
Huishoudelijk

De interieurstyling in Weert zorgt voor een warm welkom

Met de moderne interieurstyling in Weert ben je gegarandeerd van een mooie inrichting van je woning die goed aansluit bij hetgeen waar jij je fijn bij voelt. Wanneer je thuis komt na een lange dag werken wil je natuurlijk ergens komen waar je een goed gevoel bij hebt en waar je even lekker tot rust kunt komen, Je huis is een veilige thuishaven en zo moet dat ook worden ingericht. Maar vaak hebben mensen geen idee waar te beginnen en eindigen met allerlei bij elkaar geraapte spullen wat vervolgens een interieur vormt waar je helemaal niet achter staat en waar je je misschien ook wel aan kunt ergeren.

 

Wat zijn je wensen?

De interieurstyling in Weert brengt je een stapje dichterbij het huis of het kantoorpand dat jij graag voor ogen ziet. Er zal worden gestart met het geven van een mondeling advies. Dit gebeurt tijdens een gesprek waar jij aangeeft wat je wensen zijn en wat voor elementen jij mooi vindt in de inrichting. Je maakt een moodboard zodat de stylisten een idee hebben van hetgeen dat jij mooi vindt en waar jij je fijn bij  voelt. Aan de hand daarvan wordt er vervolgens een gesprek gevoerd om te kijken naar de compromissen die je eventueel met je partner dient te sluiten en de werkwijze die wordt gestart voor de interieurstyling in Weert.

 

Advies mondeling of online

Het mondeling advies duurt ongeveer een  uur een dertig minuten. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van het interieurstyling in Weert dat online wordt gegeven. Daar kan je gebruik van maken wanneer je weinig tijd hebt of ver weg woont van het kantoorpand van de stylisten. Je kunt een plattegrond en foto’s opsturen en zo wordt er binnen een week een antwoord aan je gegeven met een uitgewerkt advies waar je eventueel zelf mee aan de slag kunt. Maar je kunt er ook voor kiezen om hier samen met de interieurstyling in Weert mee aan de slag te gaan.