Bouwunit gebruiken als werkplaats

Koenschuurmans

Een bouwunit gebruiken als werkplaats

 

Steeds vaker wordt er op werkterreinen gebruik gemaakt van bouwunits. Een bouwunit is eigenlijk een container met ramen en een ingebouwde werkplek. Doordat het makkelijk is om een container op te zetten, is een bouwunit een goedkope en snelle optie om een ruimte te creëren voor bijvoorbeeld een werkplaats voor aannemers op een bouwplaats. Dit wordt ook wel een kantoorunit genoemd. Je kan heel makkelijk veel werknemers onderdak bieden door kleine kantoorunits te laten plaatsen, waardoor werknemers bij regen een plek hebben om te vergaderen. Een bouwunit kan ook worden gebruikt om in te wonen, dit wordt ook wel een woonunit genoemd. Bij snelbouwcontainer zijn er meerdere modellen bouwunits beschikbaar, waarbij kan worden gekozen tussen verschillende uitvoeringen.

 

Wat is een woonunit?

 

Een woonunit is een bouwunit waar je in kan wonen met alle comfort van dien. Een woonunit kan worden vergeleken met een stacaravan. Het verschil tussen een stacaravan en een woonunit is dat een woonunit niet is gemaakt van hout maar van een container. Een woonunit is eigenlijk een bouwunit die is omgevormd tot leefbare ruimte met een deur en ramen. Een woonunit is een bouwunit waarin je kan wonen. Bij het gebruik van een woonunit moet wel worden opgelet dat je de woonunit niet zomaar neerzet, omdat het gebruik van een woonunit alleen toegestaan is op eigen terrein of als je een vergunning hebt. Een bouwunit kan dus op veel verschillend manieren worden gebruikt zoals woonruimte of kantoorruimte.

 

Een woonunit kopen

 

Een Woonunit kopen kan op verschillende manieren worden gedaan. De eerste optie is het bestellen van een kant en klare woonunit met isolatie enzovoort. Het nadeel van een kant en klare woonunit is dat de prijs vaak veel hoger ligt dan bijvoorbeeld een woonunit die jezelf in elkaar klust. De tweede manier is een bouwunit kopen en er zelf een woonunit van te maken. Van een bouwunit kan eigenlijk best wel makkelijk een woonunit worden gemaakt. Door de ramen en deuren groot genoeg te maken en goeie isolatie in de bouwunit te plaatsten kan er al heel snel een woonunit worden gemaakt vanuit een bouwunit.

 

Een woonunit huren

 

Een goedkoper alternatief voor het kopen van een woonunit is het huren van een woonunit. Wanneer een woonunit wordt gehuurd kan deze wel maar tijdelijk worden bewoond voor de afgesproken huurtijden. Het grote voordeel van een woonunit huren is dat er voor bepaalde tijd kan worden verbleven in de woonunit op plaatsten waar het voorheen niet mogelijk was om te verblijven. Zo kan er bijvoorbeeld op een projectlocatie een woonunit worden geplaatst voor de werknemers die vroeg bij de klussen moeten zijn, dit kan veel geld en tijd besparen als de werknemers van ver moeten komen. In een bouwunit kan eigenlijk niet worden geslapen omdat vaak de isolering van een bouwunit niet goed genoeg is om prettig in te leven. Op snelbouwcontainer.nl kan makkelijk en snel een huur offerte worden aangevraagd.

 

De goedkopere optie voor het kopen van een bouwunit

 

Heeft u toch liever een bouwunit die u kan kopen maar wil u zo min mogelijk uitgeven? Dan kunt u overwegen om gebruikte cabins aan te schaffen. Gebruikte cabins zijn meestal al een paar jaar in gebruik geweest en kunnen soms ligt beschadigd zijn. Op snelbouwcontainer worden eigenlijk nooit gebruikte bouwunits verkocht omdat dan vaak de garantie die snelbouwcontainer aan de klant kan bieden lager is dan bij een gloednieuw model.

 

Bent u geïnteresseerd in een bouwunit voor u eigen bedrijf of voor op de werkplek? Doe dan nu u bestelling op snelbouwcontainer.nl

 

Voordelen snelbouwcontainer:

–          10 jaar fabrieksgarantie op antiroest

–          Leveren door heel Nederland

–          Mogelijke prijsoverleg bij grotere aankopen

–          Ook leveringen naar België

 

Adres: Warmoeziersweg 20

Telefoonnummer: 085-0685590/ 010-5220544

Mail: info@zelfbouwcontainer.nl/info@snelbouwcontainer.nl

Laagste prijsgarantie/ 10 jaar anti roest garantie

https://www.zelfbouwcontainer.nl/