Koen Schuurmans
Bedrijven

10ft container kopen

10ft container kopen, hoeveel gaat het kosten en hoe makkelijk kan dit?

Het kopen van een 10ft container hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. U kunt op de site van zelfbouwcontainer meerdere types 10ft containers kopen. Deze zijn met volledige gegalvaniseerde behuizing. Wanneer u de container even niet meer nodig hebt, omdat er tijdelijk bijvoorbeeld niks is om op te slaan, kunt u de container makkelijk uit elkaar halen en gemakkelijk en compact opbergen. Wanneer u hem weer nodig heeft is deze makkelijk weer te monteren. Wilt u  een 10ft container kopen, maar wilt u deze in een specifieke kleur?  Kies dan voor de optie om deze te laten poeder coaten. Het aanschaffen van een 10ft container kan heel gemakkelijk via de website van zelfbouwcontainer, een van de beste leveranciers van uw 10ft containers!

Zeecontainer kopen

Als u een 10ft container kopen dan is het belangrijk dat u alle voordelen goed op een rij hebt staan. Het blijft natuurlijk een uitgave die door de meeste mensen niet dagelijks gedaan wordt. Gelukkig hebben wij van zelfbouwcontainer alle voordelen voor u op een rijtje gezet! Om bij het begin te beginnen, als je een 10ft container gaat kopen dat je op zoek bent naar een niet al te grote, overkapte plaats om je spullen op te bergen die ook goed afsluitbaar is. Een voordeel van het aanschaffen van een 10ft container is dat het een goede, compacte oplossing is voor een overdekte, afsluitbare berging. Gaat u een 10ft container kopen, weet dan dat onze containers demontabel zijn en dus makkelijk uit elkaar en in elkaar kunnen worden gezet. Dit zorgt ervoor dat u een vrij mobiele, afsluitbare opslag tot uw beschikking heeft.

10ft container dimensions

De afmetingen die horen bij een 10ft container zijn als volgt: de container heeft een lengte van ongeveer 3 meter. De breedte van de container is 2 meter en de container is bijna 2 meter hoog. De inhoud van de container die u krijgt bij het 10ft container kopen is ruim 10 kubieke meter. Wat fijn is aan het bestellen van een 10ft container bij zelfbouwcontainer, is dat wij demontabele containers verkopen. Dit zorgt ervoor dat wanneer u de container wil opbergen, deze maar weinig ruimte in beslag neemt. Dit is een groot pluspunt voor de mensen die maar tijdelijk een opslag nodig hebben.

Geïnteresseerd?

Heeft dit uw interesse gewekt en wilt u kijken voor een bestelling? Dat kan op zelfbouwcontainer! Wilt u ons containeraanbod met eigen ogen komen bekijken, dan nodigen we u van harte uit om bij ons langs te komen in Bergschenhoek aan de Warmoeziersweg 20. Via de volgende telefoonnummers kunt u ons bereiken: 085-0685590 / 010-5220544. U kunt ook contact opnemen via de mail. Stuur uw mail naar info@zelfbouwcontainer.nl / info@snelbouwcontainer.nl

Bij ons bieden we u de laagste prijsgarantie en 10 jaar anti-roest garantie wanneer u besluit uw eigen 10ft container te bestellen! Via de website kunt u een offerte aanvragen.

https://zelfbouwcontainer.nl/