Zelfbouwcontainer | Demontabele container | De goedkope zeecontainer

Koenschuurmans

Zelfbouwcontainer de goedkopere zeecontainer

De demontabele containers van Zelfbouwcontainer zijn niet iets kleiner dan de afmetingen van de 20ft zeecontainer, 8ft zeecontainers of 10ft zeecontainers, maar kunnen wel op dezelfde manier gebruikt worden. Zo kan een zelfbouwcontainer worden gebruikt voor de opslag van materiaal zoals gereedschap of inboedel. Daarnaast kan de demontabele container worden gebruikt als kluis voor nachtleveringen, hiervoor is er de mogelijkheid om de container uit te breiden met extra accessoires voor beveiliging.

Huren of kopen

Naast het verhuren van demontabele container, verkoopt zelfbouwcontainer ook deze demontabele containers. Je kan bijvoorbeeld een 20ft container kopen om te gebruiken als grote opslagcontainer voor je bedrijf. Of je kan een demontabele container kopen om te gebruiken als tuinhuis of om gereedschap in op te slaan. Als laatste kun je een opslagcontainer kopen voor de opslag van verschillende goederen zoals inboedel, banden, archieven, gereedschap en nog veel meer.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Een demontabele container, ook wel snelbouwcontainer, kan worden aangepast aan iedere situatie. Zo kan je kiezen voor enkele deur aan de lange of korte zijde of een enkele of dubbele deur aan de lange zijde. Daarnaast kan iedere container van Zelfbouwcontainer oneindig worden gekoppelde m.b.v. de koppelstukken. Hiermee kan je bijvoorbeeld van twee 4 x 2 containers een 4 x 4 container maken. Of als u echt veel ruimte nodig heeft is het mogelijk drie 6 x 2 containers te koppelen om dit tot een 6 x 6 container te maken. Breid deze container dan ook nog eens uit met de stellingen pakketten speciaal ontworpen voor deze containers en je hebt nooit meer last van een opslagtekort.

Zelfbouwcontainer de goedkoopste van Nederland

Bij Zelfbouwcontainer wordt de laagste prijs garantie van Nederland gehanteerd. Dit houdt in dat er geen enkele container van hetzelfde model verkrijgbaar is in Nederland. Daarnaast regelt Zelfbouwcontainer haar eigen transport waardoor u geen hoge transportkosten hoeft te betalen aan dure externe transport maatschappijen. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden, als u vragen heeft over het product, als u een offerte wilt aanvragen of als u natuurlijk een bestelling wilt plaatsen.

https://zelfbouwcontainer.nl/