Koen Schuurmans
Woning en Tuin

Wat is de Argenta Invisidoor?

Argenta Invisidoor is een nieuwe trend in deuren, waarbij aangehaakt wordt bij de minimalistische, strakke trend in woninginrichting. Een invisidoor, het woord zegt het eigenlijk al een beetje, is een zogenaamde ‘onzichtbare’ (invisible) deur.

Dit wordt gerealiseerd door de omlijsting van de deur direct in de wand te integreren, zodat er geen deurposten en kozijnen nodig zijn om de deur in te bevestigen. De scharnieren zijn vrijwel onzichtbaar in de muur te plaatsen, zodat de deur een haast naadloos onderdeel van de wand wordt.

Welk type deuren kunnen ‘onzichtbaar’ worden?

Dat het hier gaat om binnendeuren zal je hebben begrepen. Maar naast de reguliere draaideuren is een geïntegreerde oplossing ook mogelijk voor pivoterende deuren of schuif-in-de-wand deuren. Het aluminium frame waarin de deur hoort, wordt direct in de muur ingepleisterd, waardoor het gehele kader onzichtbaar wordt.

Dit kan zowel in metselwerk wanden als in gipswanden. Ook pivoterende deuren, oftewel klapdeuren, en schuif-in-de-wand deuren kunnen in een onzichtbaar aluminium kader bevestigd worden, voor een mooie aanvulling op je strakke design. Er is van alles mogelijk.

Argenta Invisidoor oplossingen als blikvanger van je minimalistische design

De in de wanden geïntegreerde oplossingen van Argenta zijn een unieke aanvulling op je strak ingerichte woning. Als blikvanger, of juist niet, gezien de onzichtbaarheid. Hoe dan ook, jij en je gasten zullen versteld staan van het resultaat.

En de Invisidoor oplossingen zijn ook nog eens relatief eenvoudig te plaatsen, stevig en robuust, een duurzame oplossing. Aangevuld met de invisiplint, de onzichtbare oplossing voor je plinten, en je woning is bevrijd van alle storende elementen.

Het Argenta Invisidoor is hier ook verkrijgbaar met deurblad.

https://www.deurenshop.com/argenta-invisidoor/