Koen Schuurmans
Image default
Tweewielers

Voorkom diefstal van uw fiets dankzij de plooifiets van Brompton

Een plooifiets van het merk Brompton is de ideale keuze wanneer u zoekt naar een vouwfiets die zo compact opvouwt dat u deze overal mee naar binnen kunt nemen. Veel vouwfietsen passen wel goed in een auto, maar zijn toch iets te groot om mee te nemen naar de werkplek, om een voorbeeld te noemen. Ze zijn vaak ook aan de grote kant om makkelijk mee te nemen in een winkel of een supermarkt. Met een plooifiets van Brompton kan dit wel. Deze vouwfiets kan zo compact worden opgevouwen, dat u deze in een winkelwagentje kunt plaatsen én nog ruimte overhoudt om uw boodschappen te plaatsen. Voor deze compacte vouwfiets kunt u een bezoek brengen aan de fietsenwinkel van ZwaanBikes in Rotterdam.

Een plooifiets van Brompton kan overal veilig worden opgeborgen

Het feit dat u de plooifiets van Brompton makkelijk overal mee naar binnen kunt nemen, zelfs in de supermarkt, zorgt er uiteraard voor dat u diefstal van de fiets voor een heel groot deel kunt voorkomen. Als u de plooifiets van Brompton mee naar binnen neemt en bij u houdt, dan heeft u voortdurend zicht op de fiets en is diefstal nagenoeg uitgesloten. U kunt deze compacte vouwfiets ook gewoon meenemen in uw woning. Door het kleine formaat in opgevouwen toestand kunt u de fiets gemakkelijk overal opbergen zonder dat deze in de weg staat. Wilt u de vouwfiets een eindje meenemen tijdens het wandelen? Dan laat u het stuur van de plooifiets van Brompton uitgevouwen staan en trekt u de fiets makkelijk als een koffer achter u aan. U hoeft de fiets dan ook nooit te sjouwen.

Meer informatie over de plooifiets van Brompton

Een plooifiets van het merk Brompton is een populaire vouwfiets, vooral omdat dit innovatieve model zo veel bijzondere voordelen biedt. De aanschaf van deze vouwfiets is een investering. Het is dan ook belangrijk dat u zich goed laat informeren. U kunt hiervoor uitstekend terecht bij ZwaanBikes. Hier kunt u zich niet alleen laten informeren over een plooifiets van Brompton, maar u kunt ook rekenen op een professioneel advies.