Koen Schuurmans
Image default
Tweewielers

Fietsenverhuur en -verkoop bij deze winkel in Rotterdam

ZwaanBikes is een veelzijdige fietsenwinkel in Rotterdam, waar u zowel terechtkunt voor fietsenverhuur als voor het kopen van een elektrische fiets van Watt of een ander topmerk. Deze experts kunnen u dankzij hun ervaring met en passie voor fietsen uitstekend helpen, waar u ook naar op zoek bent. Bij deze winkel profiteert u altijd van persoonlijke service en advies op maat.

Een fiets huren

Maakt u een uitstapje naar Rotterdam en bent u op zoek naar een winkel voor fietsenverhuur nabij Rotterdam Centraal? Dan is deze fietsenspecialist de ideale plek voor u. Bij hen kunt u een comfortabele fiets huren waarmee u op uw eigen tempo de prachtige bezienswaardigheden in Rotterdam kunt bezoeken. Zo hoeft u geen rekening te houden met vertrektijden in het openbaar vervoer en ervaart u meer van de stad. U kiest bij deze professionals uit een elektrische fiets of een fiets met diverse versnellingen. Met beide opties overbrugt u dus eenvoudig lange afstanden. Als u van tevoren uw fiets(en) boekt, bespaart u bovendien twee euro per dag op de prijs. U kunt ook in de winkel of per e-mail boeken, maar dan geldt de korting niet.

Watt-fietsen

Als u op zoek bent naar een nieuwe elektrische fiets van hoogwaardige kwaliteit, vindt u bij deze specialisten een uitgebreid aanbod. U kunt bijvoorbeeld een elektrische fiets van Watt kopen bij deze winkel in Rotterdam. Deze fietsen zien er niet alleen stijlvol uit, maar zijn ook zeer praktisch dankzij de krachtige motor op de achteras met een vermogen van 250 Watt. Kies uw favoriete model en koop uw nieuwe fiets.

Maak gebruik van hun veelzijdige dienstverlening

Bij ZwaanBikes in Rotterdam kunt u altijd terecht, of het nu voor fietsenverhuur is of om een elektrische fiets van Watt te kopen. Deze professionals helpen u graag, wat uw wensen ook zijn. Breng een bezoek aan hun winkel en profiteert van advies op maat en complete service.