Koen Schuurmans
Image default
Aanbiedingen

Tips voor een beginnende e-sigaret roker die willen stoppen met roken

Tips voor een beginnende e-sigaret roker die willen stoppen met roken

Vergeleken normale sigaretten hebben e-sigaretten enorm veel opties. Zo kun je verschillende smaken roken en de hoeveelheid nicotine aanpassen. Dit zijn vijf handige tips voor iemand die wil stoppen met roken en hiervoor tijdelijk e-sigaretten wil gaan roken.

 

Kies een vape pen

Als je wilt overstappen is het belangrijk dat je de ervaring ook daadwerkelijk beter vindt dan de ervaring van een traditionele sigaret. Met een vape pen kun je zelf kiezen welke smaak je rookt, maar het is wel een toegankelijk apparaat.

 

Blijf niet in een e-liquid hangen

Het is makkelijk om steeds dezelfde e-liquid te kopen. Maar als je een lange tijd dezelfde e-liquid rookt, raak je aan de smaak gewend en zal de e-liquid zijn smaak verliezen. Je kunt daarom het beste zo nu en dan een andere smaak e-liquid kopen.

 

Afbouwen

De eerste keer dat je een e-sigaret gaat kopen, kun je het beste dezelfde hoeveelheid nicotine roken als je normaal altijd rookt. De tweede keer kun je dan een e-liquid kiezen met iets minder nicotine. Zo leer je je lichaam langzaam met minder nicotine te leven en verminder je de verschijnselen die je krijgt als je opeens zou stoppen met nicotine.

 

Schoonmaken

Dit is iets wat je niet gewend bent van normale sigaretten, maar is een belangrijk onderdeel van het roken van een e-sigaret. Over het algemeen wordt aanbevolen om je e-sigaret elke week een keer schoon te maken of elke keer als je van e-liquid wisselt. Zo voorkom je ook meteen dat twee verschillende smaken met elkaar mixen en de nieuwe smaak verpest wordt.

 

Opladen

Ook iets wat je niet hoefde te doen met je traditionele sigaret is het opladen van je e-sigaret. Dit kan voor grote frustratie zorgen als je dit vergeet als je op pad bent en je e-sigaret het niet doet omdat je bent vergeten deze op te laden.

 

https://www.mr-joy.nl/

Gerelateerde artikelen

De 3 populairste Renault-modellen

Mercedes Modellen

Relatiegeschenken bij borreldoosje.nl kopen?