Koen Schuurmans
Image default
Industrie

Staal verzinken tegen roest en corrosie

Ervaart u veel roest en corrosie bij uw staal en heeft u genoeg van het constant bijhouden hiervan? Dan is dat helemaal verleden tijd met de service van Verzinkerij Rijen! Dit bedrijf specialiseert zich namelijk in het thermisch verzinken van staal. Dit houdt in dat uw staal ondergedompeld wordt in een zinkbad van hoge temperaturen. Vervolgens ontstaat er een beschermlaagje van zink op uw staal, waardoor u zeker een decennia lang geen omkijken meer heeft naar uw staal. Het verzinken van staal bij Verzinkerij Rijen is een echte aanrader en brengt buiten bescherming nog veel meer voordelen met zich mee.

Puur vakmanschap

Een van de vele voordelen van staal laten verzinken is dat het een relatief goedkoop proces. De prijs-kwaliteitsverhouding is ontzettend goed, omdat er in hoog tempo wordt gewerkt, maar er relatief weinig werk voor nodig is om toch een fantastisch resultaat te behalen. Thermisch verzinken is overigens niet iets wat u overal kunt vinden, want Verzinkerij Rijen is de enige in Nederland die dit doet. Daarom bent u gegarandeerd van puur vakmanschap en een expertise waar niemand tegenop kan. Het maakt niet uit hoeveel staal u wilt laten verzinken, voor elke hoeveelheid kunt u bij deze expert terecht. Een ander voordeel is dat het heel duurzaam is en dat er alleen gebruikt wordt gemaakt van pure zink.

Wees verzekerd van de beste kwaliteit

Dit bedrijf houdt zich volledig aan alle eisen en normen die komen kijken bij het verzinken van staal. Met andere woorden: de ISO-regels worden goed nageleefd en u hoeft dus niet bang te zijn dat er zaken niet kloppen of slecht zijn voor u of het milieu. Wilt u hier echter meer informatie over? Dan staat het personeel van Verzinkerij Rijen natuurlijk voor u klaar om u van alle informatie te voorzien en een antwoord te geven op al uw vragen.