Koen Schuurmans
Image default
Auto's en Motoren

Motorstalling en autostalling voor de wintermaanden

 

Dat is balen, het seizoen zit erop. Je ziet de blaadjes van de bomen vallen, de dagen korter worden en je hebt de klok ook alweer een uurtje terug moeten zetten. Dit bij elkaar opgeteld betekend maar één ding: einde motorseizoen. Geen paniek! Over een paar maandjes kun je weer lekker rond scheuren op je geliefde motorfiets, maar waar laat je deze in de tussentijd? Je wilt deze natuurlijk niet voor de deur laten staan in de regen, hagel en sneeuw. Overigens is dit erg slecht voor je accu, lag en overige onderdelen. Wil je de volgende zomer weer genieten van je prachtige motorfiets? Breng hem naar de motorstalling!

 

Waarom motorstalling bij Oomen Opslag

 

Wanneer je een motor gaat opslaan is het belangrijk dat je goed overweegt waar je dit gaat doen. Is de omgeving verwarmd, geklimatiseerd en optimaal beveiligd? Bij Oomen Opslag is dit zeker het geval! Het geavanceerde opslagcentrum is voorzien van een verarmde en geklimatiseerde omgeving, er is geen beter plek om jouw motor te stallen deze winter. Voldoende ruimte rondom jouw motor en je kunt je accu koppelen aan één van de druppelladers zodat ook deze in top conditie blijft. 

 

 

Auto stalling 

 

Niet alleen voor het stallen van je motor ben je bij Oomen Opslag aan het juiste adres, ook voor het opslaan van je auto is er geen beter plek te vinden. Oomen Beschikt over verschillende speciaal ontworpen opslagboxen voor auto’s. Je kunt eenvoudig je auto in de opslagbox rijden en er aan de zijkant uitstappen. De geautomatiseerde kraan plaatst jouw auto in het zwaar beveiligde opslagcentrum. Wil je weten hoe dit werkt? Neem eens een kijkje op de website van Oomen Opslag autostalling.

 

https://oomenopslag.nl/