Koen Schuurmans
Image default
Woning en Tuin

Recente projecten parketvloeren Utrecht

Eiken parketvloeren Utrecht worden zowel in de particuliere als commerciële markt toegepast. Een nieuwe woning in Utrecht gekocht? Bekijk dan de mogelijkheden voor parketvloeren Utrecht van AvanceFloors. De parketvloer wordt afgewerkt met een speciale beschermlaag. Deze laag zorgt ervoor dat de houten vloer water- en vuilafstotend is. Ook voor in een restaurant aan de Utrechtse grachten zijn de parketvloeren van AvanceFloors een mooie keuze voor een luxueuze uitstraling. Lees snel verder om wat informatie van een aantal reeds opgeleverde projecten van de parketvloeren Utrecht te bekijken.

Parketvloeren Utrecht voor optimaal woonplezier

Een van onze klanten heeft een prachtige jaren 30 woning gekocht in de binnenstad van Utrecht. De woning moest compleet gerenoveerd worden. Ook voor een nieuwe vloer was het tijd. De klant had al helemaal voor ogen hoe de parketvloer eruit zou moeten komen zien. Daarom heeft ze bij een van onze verkooppunten in Utrecht het online keuzeplan van AvanceFloors doorgenomen. Er is gekozen voor visgraat parketvloeren in de kleur Valletta. De brede visgraatvloer met lange lengtes geeft toch een wat modernere uitstraling in deze woning. Precies wat de klant in gedachte had. Bovendien zijn de parketvloeren te combineren met vloerverwarming wat ook een vereiste was. 

Parketvloeren voor een tapas restaurant in Utrecht

Een klant van ons heeft een restaurant in Utrecht overgenomen. Ze wilde binnen 2 weken na de overname opengaan. Er moest dus een hoop gebeuren in een korte tijd. Om een gezellige sfeer in het restaurant te creëren is gekozen voor een parketvloer. Het was nog niet helemaal duidelijk wat het zou moeten worden. In Utrecht heeft ze zich bij een van onze verkooppunten laten informeren en laten inspireren. Uiteindelijk is gekozen voor een AvanceFloors Giza. Dit zorgt voor een intieme en warme sfeer. De parketvloer werd netjes op tijd geleverd, zodat de zaak op tijd geopend kon worden. De klant en haar gasten zijn er helemaal over tevreden.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die AvanceFloors heeft voor parketvloeren Utrecht? Bekijk dan onze website voor meer informatie.