Koen Schuurmans
Bedrijven

10ft container

10ft container

Bij zelfbouwcontainer kun je natuurlijk mooie demontabele containers kopen die je kan gebruiken voor verschillende soorten opslagdoeleinden. Zelfbouwcontainer verkoopt ook een kleinere variant van de zeecontainer met 10ft container afmetingen. Waar deze demontabele snelbouwcontainer allemaal voor gebruikt kan worden hebben we voor u op een rijtje gezet.

Opgeruimd staat netjes

Je kan er natuurlijk voor kiezen om de container te gebruiken als opslagcontainer, je doet hier dan goed aan om de container uit te breiden met extra stellingen en andere accessoires zoals de oprijplaat. Dat maakt het opruimen de inboedel een heel stuk makkelijker.

Alles op een plek

Daarnaast kan je de demontabele snelbouwcontainer gebruiken als materiaalcontainer. Dit houdt in dat de container wordt gebruikt voor de opslag van materiaal zoal planken en ijzer. Zo bewaar je het overzicht op een makkelijke manier. Dit is ideaal voor een bedrijf dat werkzaam is op bouwprojecten, bijvoorbeeld een aannemer of klusbedrijf.

Mobiel en snel

Daarnaast kan de container worden gebruikt als een echte snelbouwcontainer, dit houdt in dat de container makkelijk verplaatst kan worden en desgewenst op of afgebouwd kan worden. Ideaal als je een flexibele oplossing nodig hebt voor opslag. Op veel bouwplaatsen is dit namelijk een groot probleem.

Ben je nu net zo enthousiast over de demontabele containers als wij neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Bel naar 085 – 0685 590 of stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl voor uw vraag. Wij helpen u graag verder.

https://zelfbouwcontainer.nl/