Koen Schuurmans
Image default
Dienstverlening

Professionele hulp bij het claimen van letselschade

Als u een verkeersongeluk of werk gerelateerd ongeval heeft meegemaakt, wilt u dat u goed wordt verzorgd. De huisarts, een specialist en Arboarts zijn de aangewezen personen. Als het gaat om een ongeval waar u niet zelf verantwoordelijk voor bent, dan is het zaak om de financiële vergoeding te krijgen waar u recht op heeft. U komt in aanmerking voor een geldelijke tegemoetkoming wat betreft:

–        lichamelijke schade;

–        mentale schade;

–        materiële schade;

–        immateriële schade.

Het vaststellen van die schade en het ervoor zorgen dat de uitbetaling op tijd plaatsvindt, lijkt misschien een ingewikkelde klus. Voor mr. van Dijk is het claimen van letselschade in Den Haag en omgeving echter dagelijks werk. Thomas van Dijk werk al jaren in de advocatuur. Zijn specialisme ligt op het vlak van letselschade. U kunt zijn hulp aanvragen bij een verkeersongeluk, arbeidsongeval of whiplash letselschade vergoeding.

Een punt dat soms over het hoofd wordt gezien, maar zeker niet door de mensen van Van Dijk advocaten, is de erkenning van het letsel. Te horen krijgen dat u er niets aan kunt doen. Zwart op wit lezen dat de verantwoordelijke partij toegeeft nalatig te zijn geweest. Excuses krijgen voor het onrecht dat u is aangedaan. Hier begint het herstel mee. Als u ervaart en voelt dat u begrepen wordt, kunt u verder met de rest van uw leven. Dit gedeelte van de letselschadezaak is voor mr. van Dijk essentieel. Iedere cliënt krijgt een persoonlijke behandeling; geen zaak is immers hetzelfde. Thomas haalt voldoening uit het feit dat hij andere mensen kan helpen. Het gaat erom dat mensen gehoord worden en dat ze een passende, rechtvaardige vergoeding krijgen. Dit geld is in eerste instantie bedoeld voor het herstel van geleden schade. Anderzijds moet het bedrag ook een nieuw, wellicht aangepast, leven mogelijk maken. Denkt u aan medische hulpmiddelen of een andere auto. Als u door het ongeluk minder of helemaal niet meer kunt werken, heeft u recht op geld dat u tot uw pensioen zou verdienen als u wel had kunnen werken.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/

Gerelateerde artikelen

Een hovenier in Waddinxveen die uw tuin perfect maakt

Inefficiënt leiderschap

Waarom kiezen om grote afvalcontainers te huren?